1. července 2019 • 00:00

Ovládne Djokovič wimbledonské kurty? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po antukové části sezony se tenisté a tenistky přesunuli na trávu. Specifický povrch, na němž během roku stráví jen měsíc, přeje odvážným a dobře servírujícím. Pouhé udržování míčku ve hře tu zpravidla úspěch neslaví. Vyhrát ve Wimbledonu znamená velkou prestiž. Dočkají se jí letos znovu obhájci Novak Djokovič a Angelique Kerberová? Vsaďte si na svoje favority!



Kdo další má sílu promluvit do boje o poháry? V mužské kategorii není nikdy dobré podceňovat Rogera Federera, osminásobného šampiona a zdejší legendu. Sedmatřicetiletý Švýcar se na Londýn naladil titulem v Halle a rozhodně se nedá bez boje. Totéž platí i pro Rafaela Nadala, jenž ale není na zeleném kurtu tak dominantní jako na antuce. Zbytek pole může jen překvapit. Mezi ženami má podle boookmakerů největší šanci čerstvá vítězka French Open Ashleigh Bartyová, těžké to soupeřky budou mít také se Serenou Williamsovou a Naomi Osakaovou. Na vrchol se budou chtít probojovat i Češky Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou. Nebo znovu překvapí Markéta Vondroušová? Vsaďte si na to, kdo ovládne Londýn a získejte 150 Kč zdarma na první sázky! Celý turnaj navíc můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Pohár zvedne Srb!

Tipér dusanguth159 nevidí v pavouku mužské dvouhry nikoho, kdo by dokázal pokořit Novaka Djokoviče. „Nadal nemá šanci udržet s ním na trávě tempo. Federer už taky ne. I když vyhrál v Halle, s takovým výkonem by na Novaka ve Wimbledonu nestačil. Zverev je kvalitní hráč, ale chybí mu stabilita. Djokovičovy šance na výhru vidím tak na 70 %,“ napsal v analýze sázkař. Oslaví nakonec tenista z Bělehradu pátý triumf v All England Clubu?   

Založte si účet u Tipsportu  a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Články odjinud


Články odjinud