23. března 2020 • 00:00

Tribuny bez diváků … Co dalšího je krutou realitou současnosti?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sport v České republice utichl jako nikdy ve své novodobé historii. Z prázdných stadionů jsou tichá mementa boje proti nepříteli, kterého nevidíme, dokud ho nenacpeme pod mikroskop. Virus, který skóruje víc jak při hokejovém utkání v amatérské lize, nás všechny doslova ochromil.



Co teď?

Aktuálním stavem je téměř celosvětové umlčení sportu, izolace, karanténa a někde chvilkově emoce, panika. To všechno jsou slova, jejichž četnost se šíří naším současným světem a nikdo zatím nezná odpovědi na všechny ty otázky – kdo, jak a hlavně, kdy to skončí? Snad tedy zítra až skončí karanténa? A skončí vůbec?

Jaké jsou možnosti?

V zásadě jsme už v titulku naznačili, že problémy nechodí po horách, ale po lidech a že zavřené stadiony, zrušené zápasy, utkání, kvalifikace na olympiádu, že to všechno je výsledkem gradujících restrikcí.  Všechny ty zákazy a příkazy však nejsou to jediné, co nás postihuje. Milujeme sport a teď na jaře víc než kdy jindy máme příležitost uklidnit života shon a trochu víc se zaměřit na sebe. Jenže sport v České republice vymizel i z osobních životů. Jestli můžeme něco poradit, cvičte alespoň doma. Zvedejte svou partnerku, manželku, milenku, pokud je ve zvedatelné kategorii, myjte rychle nádobí, choďte dlouhé minuty nahoru a dolů po schodech, bruslete v ponožkách na linu jako Sáblíková, nebo vyběhněte do lesa, kde budete sami a kde být ještě můžete, prostě makejte, Váš imunitní systém to potřebuje!

Foto NaturaMed Pharmaceuticals

Co to znamená právě pro Vás?

Máte ale při tom všem sílu a energii? A jak na Vás působí jarní únava? Proč se Vás na to ptáme? Protože možná sami na sobě cítíte pokles energie a nevíte ani, proč to přišlo. S třicítkou na krku totiž každým rokem klesá hladina testosteronu o 1 %. Absence tohoto hormonu ale není jen záležitostí Vaší ložnice, ale především menšího fyzického výkonu a třeba i podrážděnosti a špatné nálady. A právě i absence psychické odolnosti, což znamená destruktivní stres a narušení vaší imunity, kterou potřebujeme ze všeho nejvíce! Pokud hledáte něco, co Vás nakopne energií, a to s rychlým nástupem po několika dnech, máme pro Vás řešení. Jmenuje se ProMan plus a přinese Vám vše, co potřebujete. Čeká Vás výkonnost, síla, výdrž a příval energie. Stačí, když se podíváte na stránky ProManPlus.cz, nebo si rovnou objednejte měsíční balení zdarma, pouze za cenu poštovného 49 Kč. Proč zdarma? Protože produktu věříme a víme, že až ho vyzkoušíte, budete chtít pokračovat.

Články odjinud


Články odjinud