14. května 2020 • 00:00

Fotbal je zpět! FORTUNA:LIGA se vrací do O2 TV v přenosech z uzavřených stadionů

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dobrá zpráva pro všechny fotbalové fanoušky a diváky televize O2 TV. Zasedání Ligové fotbalové asociace rozhodlo o restartu české nejvyšší fotbalové soutěže. Ta se na televizní obrazovky vrátí v sobotu 23. května, kdy se odehraje dohrávka Teplice – Liberec. Další šlágry přijdou hned v následujícím týdnu. Podle předběžného plánu přinese O2 TV Sport v úterý 26. května atraktivní střetnutí mezi Mladou Boleslaví a lídrem tabulky pražskou Slavií. Ve středu čeká Spartu důležitý duel s Viktorií Plzeň.



Televize O2 TV vysílá z FORTUNA:LIGY všechna utkání. Hlavní šlágry jsou v nejlepší kvalitě na kanálech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Další pak běží v tzv. streamovací kvalitě. Čtvrtou volbu nabízí stanice ČT sport, kterou zákazníci O2 TV najdou ve všech tarifech. Od pondělí 1. června se rovněž vrací populární zábavná show TIKI-TAKA, která v originální podobě glosuje dění na českých i světových trávnících. Fanoušci se opět dočkají řady zajímavých hostů z fotbalového i kulturního života.

„Je to zásadní zpráva pro všechny, fotbal se vrací zpět! Jsme rád, že opět přineseme hodiny živého sportu a zábavy. Jen divák O2 TV má jistotu, že nejatraktivnější utkání jako jsou duely z finálové nadstavby či střetnutí Slavie, Plzně nebo Sparty uvidí výhradně na O2 TV Sport,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Foto O2 Czech Republic

Na obrazovkách se můžete těšit i na řadu známých tváří. Jako na moderátora Petra Svěceného nebo Radka Šilhana. Přímo ze zápasů první fotbalové ligy se divákům hlásí reportérský tým ve složení David Sobišek, Vladimir Grebennikov a Denisa Doležalová. Mezi zkušené komentátory na O2 TV Sport patří například Tomáš Radotínský, Milan Štěrba, Václav Pilný, Jan Homolka či Adam Svoboda.

Foto O2 Czech Republic

Fotbal nebo romantický film? Už se doma nikdy nebudete hádat

O2 TV je dostupná pro všechny domácnosti s připojením k internetu. Stačí připojit set-top box O2 TV k síti a propojit jej s televizí. Můžete se dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcionalit. Sledujte O2 TV na televizi, počítači, tabletu a mobilu. Užijte si své oblíbené pořady ať jste kdekoliv. Samozřejmostí je i funkce zpětného zhlédnutí až 7 dní po odvysílání. Už nikdy se tak doma nebudete hádat, jestli v televizi poběží fotbal, rodinný film či seriál.

Zajímavou možností je i balíček O2 TV Sport Pack online již za 199 Kč měsíčně. Aktivování této služby vám zpřístupní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis doplněné o ČT Sport a Premier Sport na 30 dní, sledovat je můžete i na webu O2TV.cz nebo v aplikacích O2 TV.

Vše o O2 TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02.

Advertisement

Články odjinud


Články odjinud