10. června 2020 • 00:00

Nekažte si pobyt v přírodě deštěm či horkem. Zjistěte, jaké technologie vás ochrání a co nesmí chybět ve outdoorové výbavě

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letošní letní sezónu i dovolenou bude trávit asi většina z nás různými aktivitami po České republice nebo u nejbližších sousedů. Ať už se chystáte na hory, na vodu, pod stan nebo jen na dovolenou, jejíž součástí budou výlety a pravidelné procházky v lese, v každém případě se vyplatí vsadit na oblečení a obuv s kvalitními technologiemi, které zajistí, že vaše sportovní i odpočinkové aktivity v přírodě zůstanou pohodovým zážitkem navzdory náladám počasí.



Značka Columbia patří ke světové špičce v oblasti sportovního outdoorového oblečení.  Nabízí vybavení od hlavy k patě a úspěšně kloubí funkční technologie se současnými módními trendy. Kolekce plná barev, vzorů a propracovaných střihů bourá zažité vnímání outdoorové módy jako neatraktivní a nudné. Zároveň nabízí univerzální možnosti využití outdoorového oblečení a obuvi nejen v přírodě, ale i v každodenním životě všech aktivních jedinců. Inovativní voděodolné či chladivé technologie značky Columbia zajišťují maximální pohodlí od svrchních bund, přes funkční mikiny, kalhoty až po trička a šortky. Základem vybavení je lehká voděodolná prodyšná větrovka a kvalitní multifunkční bota.

Columbia garantuje jaro v suchu a pohodě

Technologie Columbia OutDry je využívána hlavně u bund a obuvi. Je zcela voděodolná a zároveň prodyšná. Sáhněte po některé z bund Columbia OutDry Extreme s nepromokavými švy. Dámy ocení parku Columbia OutDry Ex Mackintosh, pánové nový velmi lehký model bundy OutDry Ex Lightweight Jacket, která lze velmi jednoduše sbalit na cesty do malého balíčku. Nohy v suchu pak ohlídá novinka - lehké, pohodlné voděodolné a prodyšné multifunkční boty Columbia Vitesse OutDry, které oceníte na treku po horách i v lese.

Columbia OutDry Ex Mackintosh, cena 6499 KčFoto Columbia Sportswear Czech

Dámská bunda Columbia Inner Limits II s atraktivním květinovým potiskem je určena k běžnému nošení v přírodě. Je trendy i pro vycházky s dětmi či psem do parku. Díky technologii Omni-Tech je nepromokavá a prodyšná.

Bunda Columbia Inner Limits™ II, cena 2599 KčFoto Columbia Sportswear Czech

Pánskou alternativou je bunda Columbia Rain Scape s mnoha funkčními propracovanými detaily.

Bunda Columbia Rain Scape, cena 3399 KčFoto Columbia Sportswear Czech

Nové boty Columbia SH/FT propojují styl a funkčnost

Kolekce bot Columbia SH/FT propojuje současné trendy aktivního městského života s rostoucí potřebou pobytu a pohybu v přírodě. Kombinuje vlastnosti funkční turistické boty s designem fashion tenisky. Mezipodešev s odpružením SH/FT vrací při došlapu energii, odolná gumová podešev dokonale přilne k různým mokrým či suchým povrchům. Textilní svršek boty je díky technologii OutDry zcela voděodolný a zároveň prodyšný. K chodidlu přilne jako druhá ponožka. Je k dispozici v nízkém, středně vysokém kotníkovém i hikovém provedení z nepromokavé kůže.

Technologie, které vás v létě ochladí i ochrání

Columbia nabízí řadou velmi efektivních mezinárodně oceněných technologií pro letní outdoorové aktivity. Technologie Columbia Omni-Shade chrání před škodlivými UV paprsky. O pocit sucha a chladu se postará technologie Omni-Wick odvádějící vlhkost a pot od pokožky po plochých funkčních vláknech na povrch látky, kde se rychle odpaří. Revoluční technologie Columbia Omni-Freeze Zero poskytuje chladivý efekt aktivovaný kontaktem s tělesným potem. V textilním materiálu jsou zapracovány drobné chladící polymerové kroužky, které snižují teplotu materiálu na těle až o 10°C a urychlují proces odvádění vlhkosti od těla. Oceníte třeba univerzální dámská i pánská trička Columbia Zero Rules, které tyto technologie kombinují. Nabízí se i ve stylových límečkových variantách, které se hodí pro každodenní nošení nebo na golf.

Polo tričko Columbia Zero Rules s chladící technologií , cena 1199 KčFoto Columbia Sportswear Czech

Bota do vody pro celou rodinu  

Columbia Drainmaker IV je speciální funkční obuv pro outdoorové aktivity zahrnující oblíbené vodní sporty jako raft, aktivity v moři nebo treky skrz potoky. Podrážka i svršek boty zajišťují okamžitý odtok vody a stabilitu po zásahu vlnou či v peřeji. Dynamický průchod vzduchu i materiál pak umožňují rychlé schnutí. Speciální protiskluzová podešev vyniká trakcí v mokrém a kluzkém prostředí. Tyto boty zajistí bezpečný pohyb a ochrání před nebezpečnými nástrahami dna řek, potoků či moří celou rodinu.

Columbia Drainmaker IV, cena 2299 KčFoto Columbia Sportswear Czech

Nyní máte možnost navštívit novou značkovou prodejnu Columbia v OC Letňany v Praze, kde naleznete kompletní kolekci i odbornou radu pro výběr vaší výbavy. Preferujete-li nákup z domova navštivte e-shop Sportisima.

Bunda Columbia Rain Scape, cena 3399 Kč
Bunda Columbia Rain Scape, cena 3399 Kč

Články odjinud


Články odjinud