24. února 2022 • 00:00

Jaká mikina pro muže je vhodná na běhání?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud patříte mezi muže, kteří rádi běhají, jistě dobře víte, jak je důležité obstarat si kvalitní a prodyšné oblečení. Na následujících řádcích si posvítíme na pánské mikiny a povíme si, jaké parametry bude dobré sledovat při jejich výběru. Dále prozradíme, s čím bude vhodné pánské mikiny kombinovat, abychom vytvořili jedinečný a originální sportovní běžecký outfit. Čtěte a inspirujte se!



Jaká kritéria bychom měli zohlednit při výběru pánské mikiny na běhání?

Hledáme-li vhodnou pánskou mikinu na běhání, měli bychom zohlednit hned několik důležitých kritérií. Ve hře není pouze design pánské mikiny. Zaměřit bychom se měli i na střih či materiál, z kterého je pánská mikina vyrobená. Co se týče matriálů, měly by být prodyšné a dále by měly dobře odvádět pot od těla. To je při běžecké aktivitě zcela zásadní vlastnost oblečení. Velké oblibě se pak těší zejména přírodní materiály, které jsou příjemné na dotek a navíc jsou i tzv. udržitelné. Nákupem pánské běžecké mikiny z přírodních materiálů tak chráníme i naši přírodu. Dále se pak můžeme při výběru běžecké mikiny zaměřit na praktické prvky mikiny, mezi které řadíme např. kapuci či stahovací šňůrky. V zimních měsících se pak hodí mikiny se zateplením a s rolákem. Pánské mikiny pak mohou disponovat i reflexními prvky. Ty oceníte zejména v nepříznivém počasí, popř. i při nočním běhání. Velký výběr pánských mikin a inspiraci najdete na https://modivo.cz/c/panske/obleceni/mikiny-a-fleecove-mikiny/mikiny

S jakým dalším oblečením bude vhodné sladit naši pánskou běžeckou mikinu?

Pánská mikina na běhání má tu výhodu, že ji snadno sladíme i se zbytkem našeho sportovního outfitu. Pánské běžecké mikiny můžeme oblékat na pohodlná bavlněná trička a topy. Obléci k nim můžeme i stylové běžecké legíny, ale také teplákové kalhoty. Ty by měly být vyrobené z prodyšných materiálů, které budou příjemné na dotek. Dobrým řešením je i oblečení s funkční membránou. Věnujete-li se běžeckému sportu ve venkovních prostorách a ne v posilovně, můžete zvolit další vrstvy v nepromokavém provedení. Co se týče obuvi, k pánské mikině nazujte pohodlnou běžeckou obuv, která by měla být dostatečně odpružená. Zaměříme-li se na barevné provedení a kombinace, bude dobré, když se budete řídit pár následujícími pravidly. Pánské běžecké mikiny se vzory a motivy můžete sladit s decentními sportovními doplňky v jednobarevném provedení. Sáhnete-li naopak po pánské běžecké mikině v minimalistickém provedení, zkuste outfit oživit doplňky se vzory a motivy. Díky tomu bude váš outfit perfektně sjednocený a nebude působit zbytečně chaoticky. Mikiny pro muže v nejrůznějších trendy barvách najdete na https://modivo.cz/m/panske-moda.html.

Foto Envato Elements

Jaké barvy, vzory a motivy budou slušet naší běžecké mikině pro muže?

Že nevíte, jaké barvy vzory a motivy v letošní sezóně pofrčí? Nevadí, rádi vám to prozradíme. Letos uděláte dobře, sáhnete-li po pánské běžecké mikině v pastelových a přírodních odstínech. Chybu neuděláte ani s mikinou v bílém nebo v černém provedení. Tyto barvy jsou univerzální a hladce je sladíte i s ostatním oblečením a doplňky vašeho sportovního outfitu. Pokud máte rádi extravaganci, vsaďte na neonové barvy. V kurzu budou i zvířecí a květinové motivy. To už bude chtít trochu více kuráže. Připravte se na to, že budete vidět!    

Články odjinud


Články odjinud