18. dubna 2022 • 00:00

Sázkové příležitosti na sporty jsou neskutečně rozmanité

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sázení rozhodně není pouze o tom tipnout si vítěze daného sportovního utkání, jakožto sázkař totiž máte k dispozici o poznání pestřejší paletu příležitostí, na které si můžete podat tiket. Až by se dalo říci, že v dnešní době si už tipér může vsadit skutečně na cokoliv.



Bookmakeři opravdu nezahálejí a každodenně si pro tipéry připravují velkou nadílku sázek, mezi kterými si vybere opravdu každý, i ten nejnáročnější sázkař. Navíc sázkové kanceláře vymýšlejí stále nové a nové příležitosti, takže pokud se k sázení budete vracet po delší pauze, tak na vás budou čekat novinky v podobě dosud nevyzkoušených sázkových příležitostí.

Sázky na nejoblíbenější sporty. Na co všechno si lze podat tiket?

V České republice se nejvíce sází na fotbalové zápasy, hokej, tenis a basketbal – tato čtveřice sportů tedy tvoří pomyslný čtyřlístek nejpopulárnějších sportů mezi českými sázkaři. Na co konkrétně si lze u těchto super populárních sportů vsadit?

Začněme fotbalem, který nabízí krom sázky na výsledek celého zápasu i tipy na výsledky jednotlivých poločasů. Nechce-li se vám ale čekat na vyhodnocení sázky celý poločas, tak nemusíte, neboť zkusit uhádnout můžete též to, jestli náhodou první gól nepadne již do 15. minuty. Zajímavou klasikou jsou pak handicapy, jež dávají outsiderovi náskok a vaší úlohou je uhodnout, jak velký náskok dokáže favorit smazat.

Podobné sázky naleznete i u hokejových utkání, akorát logicky s tím rozdílem, že se tipují výsledky třetin, nikoliv poločasů. U hokeje nechybí ani rozsáhlá nabídka sázek na střelce gólů, obzvláště bohatou nabídku má v tomto ohledu Tipsport, nebo sázky na to, zdali se během zápasu pojede trestní střílení či jestli zápas dospěje až do prodloužení.

Handicapy dokonce nechybí ani v tenise, kde jsou na základě výkonnosti tenistů vyjádřeny buď v gamech, případně v setech, když je výkonnostní rozdíl mezi nimi větší. Dále můžete tipovat nejenom výsledky setů, ale i jednotlivých her – to je obzvláště velká zábava při live sázení, kdy na vyhodnocení úspěšnosti tiketu čekáte jenom pár minut.

V basketbalu pak stojí za vyzdvihnutí zejména napínavá sázka na to, jakým způsobem bude vsítěn první koš zápasu, tj. jestli bude dvojbodový (ten má vždy nejvyšší pravděpodobnost), tříbodový, nebo padne z trestného hodu.

Sázky na méně populární sporty. I ony mohou být perfektní zábavou!

Omrzela vás již čtveřice nejpopulárnějších sportů, nebo jenom prostě chcete v sázení vyzkoušet něco nového, novou výzvu? Pak vězte, že sázkové kanceláře v ČR toho pro vás mají spoustu k nabídnutí!

Za oceánem je americký fotbal fenoménem, avšak v České republice je zatím v ústraní, nicméně rozhodně ne pro sázkaře, těm totiž sázkovky nabízejí možnost vsadit si například na počet touchdownů v zápase či na počet bodů, který oba týmy dohromady získají.

Stále větší popularitě se mezi českými fanoušky těší curling, v nabídce sázkových kanceláří tak naleznete kupříkladu i sázky na vítěze nejvýznamnějších událostí tohoto atypického zimního sportu. Dalším sportem, kde hraje taktika velkou roli, je pak snooker. Ani ten se stále neřadí mezi nejsledovanější sporty v ČR. I u snookeru se každopádně dá vsadit na výsledky turnajů a jednotlivých soubojů.

Naopak cyklistika a motorsport nejsou pro fanoušky a sázkaře tak velkou neznámou jako výše uvedené sporty. Avšak i ony nabízejí sázky na méně známé závody a šampionáty, rozhodně se tedy nemusíte spoléhat pouze na sázky na takové klasiky jakými jsou Tour de France, F1 nebo WRC. Zůstat navíc nemusíte pouze u sportů v jejich klasické podobě, vaše tipy totiž mohou u českých sázkových kanceláří směřovat i na e-sporty.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Foto: ©kjpargeter/Fotky&Foto

Články odjinud


Články odjinud