2. května 2023 • 00:00

Nové vivo X90 Pro: parťák pro aktivní životní styl i relax po tréninku

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zachyťte každý okamžik ze svého příštího tréninku v dokonalé kvalitě. S nejnovějším fotomobilem vivo X90 Pro máte jistotu ostrých a jasných fotek i videí, ať už budete záběry pořizovat ve dne, či v noci.



Konečně jsme se dočkali! Aprílové počasí je už v podstatě za námi, jaro klepe na dveře a všichni sportovní nadšenci se těší na sezonu pravidelných běžeckých tréninků, výletů na kolech nebo podvečerního fotbálku s kamarády. Nedílnou součástí aktivního životního stylu jsou dnes už také chytré telefony, se kterými často sportovci měří svůj výkon a také fotí nebo natáčí úspěchy během tréninku.

Díky nejnovější technice můžeme navíc dát sbohem rozmazaným a nekvalitním záběrům nebo tmavým šmouhám na videu. Výjimečný fotomobil vivo X90 Pro si hravě poradí s jakoukoliv fotkou či videem ze zápasu, ať už se bude hrát ve dne, či v noci. Nejnovější vlajková loď od společnosti vivo totiž přináší velké oko umístěné na zadní straně telefonu, které skrývá trojici fotoaparátů s vysokým rozlišením a další doplňkové senzory pro co nejlepší kvalitu každého záběru. Nabídne také vyšší citlivost na světlo, dokonalejší stabilizaci obrazu a širokou škálu možností nastavení fotoaparátu pro zajištění těch nejlepších fotek i videí.

Foto vivo Tech GmbH

Díky funkci Zero-Shutter-Lag Motion Snapshot dokážete zachytit pohyb nejen při sportu s nulovým zpožděním. Jednoduše tak na každém záběru doslova zmrazíte veškerý pohyb i při slabém osvětlení. Tuto schopnost má vivo X90 Pro díky speciálnímu čipu vivo V2, který využívá schopnosti umělé inteligence pro vylepšení všech záběrů.

O výjimečnou kvalitu fotek a videí pořízených při špatném osvětlení, nebo dokonce v noci se postará noční režim pro nahrávání videa nebo speciální režim Night Sports Mode. Ten využívá umělou inteligenci v kombinaci s dalšími funkcemi pro lepší detekci všech okamžiků a dokonale ostrý záběr.

Foto ZHI SHENG INTERNATIONAL CZECH s.r.o.

Odpočinek u oblíbených her na mobilu

I ti největší sportovci potřebují čas pro regeneraci a pohodu. Díky svým dvěma procesorům a vysokému výkonu bude vivo X90 Pro ideálním parťákem třeba pro hraní her. Na jeho velkém 6,78palcovém zakřiveném displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz bez problémů rozjedete i ty nejnáročnější herní tituly. Starosti vám nemusí dělat ani přehřívání telefonu při vysokém výkonu – díky inovativní konstrukci rámu telefonu a větší chladicí komoře bude mít smartphone vždy optimální teplotu.

Nabijte svůj smartphone dřív, než si stihnete dát sprchu po tréninku. Díky rychlému nabíjení 120W Dual-Cell FlashCharge získáte v rychlém režimu 50 % kapacity baterie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který dokáže baterii zcela nabít za pouhých 29 minut.

Více informací naleznete na www.vivo.com nebo na IG vivo_czech. Nový smartphone vivo X90 Pro je možné zakoupit u maloobchodních prodejců za cenu 26 999 Kč.

Foto vivo Tech GmbH

Články odjinud


Články odjinud