20.2.2019 • 06:00

Vše o závodech, na kterých nesmíš chybět. Získej zdarma tričko Columbia

Vstoupit do diskuse
0

Cesta je cíl. Je vůle a překonání sama sebe právě vaší touhou? Zkuste závod, třeba ten náš, kde i ten poslední se cítí být prvním. Pokořte své hranice na závodě, kde organizátoři jsou jindy také běžci a rozumí vaším cílům.



Superlife Columbia závod přes tydýty

Přihlas se Pět závodů na různých místech. Pro mě pět stresů, zda vše bude tak jak chceme, nervózní jsem minimálně týden před startem. Strach, zda jsme na něco nezapomněli, bych vám nepřál. Tentokrát neběžím, ale závody pořádám.
Když všechno klapne na 100 procent, tak ten moment, kdy za vámi chodí udýchaní, znavení a někteří běžci s vytřeštěným pohledem a děkují za perfektní organizaci, za to, že jsme to pro ně udělali, je k nezaplacení.
V březnu bude první Superlife Columbia závod. A já začínám cítit svrbění po celém těle. Moje nervozita už se pomalu ozývá. Tenhle závod je pro spoustu lidí už téměř legendární. Tři vysoké navážky v Milíčovském lese prověří každého, to mi věřte. Pro hodně lidí to byl kdysi úplně první závod a o to nám vždy šlo. Být tu pro ty, kteří v podstatě začínají. Pokud jsi z Prahy nebo okolí, tak 13. března doraz.

Superlife Columbia razovitý závod

Přihlas se Bělský les v Ostravě bude naší další zastávkou. Tohle razovite město je plné sportovců a těch, kteří nás už v Rungo.cz podporovali (ano, celý tým na Superlife.cz, je ten, který dělal nejčtenější běžecký web u nás a který koncem minulého roku definitivně skončil). Do Ostravy je to z Prahy kus cesty, ale když sednete na vlak, tak je to na pohodu a můžete zažít zase jiné město a místo. Takže 13. dubna v Běláku, přijďte nás podpořit.

iSportLIFE Columbia závod brněnskou zoo

Přihlas se To podobné platí vlastně i o zářijovém závodě v brněnském zoo. Startujeme přímo v zoologické zahradě od medvědů hnědých (ne z výběhu), proběhne se částí zahrady a pak ven směrem do chráněné oblasti Baba a zpět k medvědům. Trasa je opravdu krásná a běžet v zoo jen tak asi nezažijete. Vezměte celou rodinku, v rámci startovného máte vstup pro sebe a jednu osobu zdarma. Tak nezapomeňte, že 14. září se tam potkáme.

iSportLIFE Columbia divoký závod Šárkou

Přihlas se Kdo ještě nikdy nebyl v Divoké Šárce, tak o hodně přišel. Tohle místo v Praze je opravdu skvost, je to jak ztracený kus světa ve velkém městě. Naprostá nádhera s místy skoro až divokými. Start je v kempu Džbán a běží se mezi skalami, kolem zurčícího potoku. V říjnu je tu zbarvení stromů dechberoucí, stejně tak jako poslední kopeček k cíli. Zapište si do kalendáře, 19. října.

iSportLIFE Columbia srdcervoucí závod

Přihlas se Posledním ze závodů Superlife Columbia je v mém rodném městě Říčanech u Prahy. Tohle je téměř čistokrevný trail. Celá trasa vede po místech, které jednoduše řečeno miluju. Přiznám se, že mi dělá opravdu dobře, že tolik lidí běželo po cestách a místech, která pro mě od dětství tolik znamenají. Jsou to místa, kde kdysi vznikl nápad na Rungo.cz, kde jsem se dával po operaci srdce dohromady. Budu moc rád, když 9. listopadu do Říčan dorazíte a já vám za odměnu ukážu místa, která mám z celého srdce rád.
PS: Pokud se vždy přihlásíte včas (viz propozice), tak dostanete opravdu parádní funkční tričko od značky Columbia. Osobně jsem je vybíral, tak snad se vám bude líbit.
Děkujeme partnerům závodu, kterými jsou: Columbia, Hello bank, Auto Podbabská a BCE 

Titulární partner iSportLIFE závodů, Columbia, by vám rád představil tyto produkty: 

Columbia Montrail běžecká kšiltovka Columbia Montrail běžecká kšiltovkaFoto Columbia

Trička i běžecké šortky jsou pak vybaveny kombinací technologií Omni Shade, která chrání před nežádoucími slunečními paprsky, Omni-Wick, která odvádí vlhkost od těla a umožňuje její rychlé odpařování, revoluční potem aktivovanou chladící technologií Omni-Freeze ZERO, která díky polymeru ve tkanině snižuje celkovou teplotu materiálu, urychluje proces odvádění vlhkosti a zajišťuje okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkem Trička i běžecké šortky jsou pak vybaveny kombinací technologií Omni Shade, která chrání před nežádoucími slunečními paprsky, Omni-Wick, která odvádí vlhkost od těla a umožňuje její rychlé odpařování, revoluční potem aktivovanou chladící technologií Omni-Freeze ZERO, která díky polymeru ve tkanině snižuje celkovou teplotu materiálu, urychluje proces odvádění vlhkosti a zajišťuje okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkemFoto Columbia

Běžecká dámská obuv ALPINE FTG Běžecká dámská obuv ALPINE FTGFoto Columbia


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}