2. dubna 2011 • 15:39

Průšvih Záhrobského: Napadl manželku, pak hrozil?

Autor: top
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímavý kontext mají výhrůžné maily, které dostala do své schránky Šárka Záhrobská, a chování jejího otce Petra! Ve sporu mezi lyžařskou šampionkou a jejím otcem vyplouvají na povrch další souvislosti.



„Koukám, že jsi ještě nezmizela do hajzlu. Bude potřeba vám pomoct jako mámě, ta pak rychle pochopila, také pochopíte, stejně jako partička kolem,“ stojí v jednom z mailů určených Šárce, které se podle IP adresy tváří, že by jejich autorem mohl být Petr Záhrobský nebo někdo z jeho okolí.

Záhrobského manželka Jiřina totiž loni v létě vypověděla na policii, že ji manžel, s nímž se rozvádí, fyzicky napadl. O této skutečnosti až do včerejška věděl jen velmi úzký okruh lidí, a tak je vysoce nepravděpodobné, že by výhrůžný mail psal Šárce někdo cizí...

Zda Záhrobský skutečně pronásleduje a obtěžuje dceru maily, telefonáty a esemeskami, už je v šetření. Záhrobskému možná navíc přistane na stole další žaloba.

V rozhovoru pro Magazín deníku Sport totiž označil současného kouče Šárky Pavla Šťastného za důvěrníka StB, což Šťastný okomentoval jako úplný nesmysl.



Co přišlo Záhrobské do emailové schránky

Hej, už to lyžování zabal. Takovou ostudu děláš, že se nestydíš, svině. Hlavně že jsi vykopla vlastního otce kvůli takové nule!!!!!!!!!! Prosím, už nikdy nelyžuj.

Je vidět, že ta skupina profesionálů, kterou se Šárka obklopila, provedla své. Pokud někdo čeká, že se jí ještě někde a někdy bude dařit, tak hahaha.

Koukám, že jsi ještě nezmizela do hajzlu. Bude potřeba vám pomoct jako mámě, ta pak rychle pochopila, také pochopíte, stejně jako partička kolem.

S tím slovenským estébákem i s vostatníma to sfouknu, jak už jsem ti ukázal, že to sfouknout umím. A nakonec půjdeš do prd..., ty nulo.
Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud