13. srpna 2009 • 12:48

Spoluhráč Bednáře obviněn ze znásilnění!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruská hokejová hvězda Jurij Bucajev si na soustředění ve Finsku “nabrnkl” dívenku (25) a údajně ji znásilnil! Společně povečeřeli a poté ji hráč zatáhl do parku, kde došlo k násilí! Svědkové tvrdí: “Slyšeli jsme křik, pláč a viděli muže vláčící dívku!"



Rus Jurij Bucajev, který ještě nedávno válel v NHL a je spoluhráčem Čechů Pavla Brendla, Jaroslava Bednáře a Angela Krsteva, byl v červenci, s ruským celkem Torpedo Nižnyj Novgorod, na soustředění v malém městečku u finského Lahti. Jenže Bucajev kromě tvrdého tréninku také rád vyrazil na "lov" a podle zdroje Sovětskij Sport se tam seznámil s jistou dívkou. Potkali se prý náhodně ve městě.

K incidentu mělo dojít po společné večeři na hotelu, kde byli ubytováni i další hokejisté. Kolem 2h ráno se dvojice odebrala z hotelu do nedalekého parku, kde se hokejista na dívenku vrhnul. Ze stejného místa byl slyšet ženský křik a pláč. Svědkové navíc viděli muže, jak vláčí dívku po jedné z písčitých cestiček. Ještě tu noc do hotelu přišla neznámá žena a oznámila, že v došlo k znásilnění. S informací přišel server hokej.cz.

Poté už vše mělo rychlý spád. Recepční zavolala policii a ta si pro Jurije Bucajeva přijela a na místě ho zatkla. "Na základě prvního zjištění máme důvod se domnívat, že na ženě bylo spácháno násilí," cituje zmíněný finský deník Arta Melsu, kriminálního komisaře tamní policie.

Zajímavé na celém trestném činu je, že případ už se stal před dvěma týdny, ale až teď se o něm dozvěděla média a fanoušci ruského klubu, který hraje prestižní KHL. Ruský klub o skandálu svého hráče mlčel a vše se dostalo na povrch až když hráč chyběl na slavnostním setkání hokejistů s gubernátorem. Tam vedení klubu stále ještě lhalo a tvrdilo, že Bucajev je nemocný a připravuje se individuálně. Jenže finská média už o případu věděla a vše brzy "proflákla".

Událost sledují i vrcholní představitelé ruského svazu a Kontinentální ligy. Finská policie má k dispozici záznamy výslechů údajně znásilněné ženy i Bucajeva, podle ruských médií není věc jednoznačná.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud