19. srpna 2009 • 12:47

Bláznivá sázka na tyčkařku Isinbajevovou: Prohrál 50 tisíc kvůli pětistovce!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Suverénní a "neporazitelná" Jelena Isinbajeva (27) neměla podle sázkových kanceláří na atletickém MS v Berlíně žádnou konkurentku.  O tom byl přesvědčen i jeden český sázkař. Vsadil na ní 50 tisíc s možností výhry pouhých 500,-. Prohrál!



Tak jistý si byl sázkař s umístěním fenomenální tyčkařky Isinbajevé do třetího místa. Jenže tvrdě narazil! Dvojnásobná olympijská vítězka, mistryně světa a šestadvacetinásobná světová rekordmanka totálně selhala! Neskočila ani základní výšku a po závodě se téměř zhroutila. Jen těžko skrývala slzy!

Jenže nebyla sama. Jeden český sázkař, který tyčkařku obdivuje na ní vsadil těžkouvěřitelných 50 tisíc korun. Přitom kurz byl nejmenší možný, tedy 1,01(za jednu vsazenou korunu, výhra jeden halíř). Tipující tak riskoval 50 tisíc kvůli pětistovce. Zprávu přinesl server idnes.cz.

"A to ještě není všechno. Stejný člověk ještě vsadil patnáct tisíc, že Isinbajevová vyhraje. Na to byl kurz 1,09. Dohromady tak přišel o šedesát pět tisíc," řekl Pavel Krejčí, hlavní bookmaker společnosti Synot Tip.

Isinbajeva neuspěla ani v jednom ze tří pokusů a stala se největším zklamáním šampionátu. Pro odvážného sázkaře to byl ale také krutý den, v šílené sázce prohrál 65 tisíc korun.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud