24. dubna 2010 • 04:57

Ribéry si poprvé užíval s lolitkou na narozeniny

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

7. dubna 2009. To je datum, kdy Franck Ribéry nejenže oslavil 26. narozeniny, ale také se poprvé setkal s nezletilou prostitutkou Zahiou Dehar. Byl to něčí dárek?



546311:gsmall:true:true

Prostituci francouzské zákony povolují. Nicméně všem dívkám musí být minimálně osmnáct let, což Dehar v době, kdy se Ribérymu prodala poprvé, rozhodně nebylo.

Že k setkání došlo zrovna 7. dubna 2009 na hráčovo narozeniny, tvrdí rozhlasová stanice RTL, která se dostala k policejním protokolům.

Jejich první styk údajně proběhl v luxusním mnichovském hotelu.

VIDEO: Takhle si Dehar užívala před kamerami

Zahia Dehar, takhle si užívala s chlapy před kamerami.
Video se připravuje ...

Ribéry měl za služby lásky zaplatit 700 eur, což je podle druhého zdroje daily Mail (2000 liber) podstatně odlišnější číslo. Je však otázkou, jakou částku uvedl Ribéry a jakou prostitutka.

Ta si každopádně francouzského fotbalistu jakožto klienta pochvalovala. „Byl ke mně milý. Dával mi dárky, staral se o mě. Milovala jsem ho,“ řekla detektivům. A tak se nezdráhala pokračovat jako Ribéryho „escort girl“.

Záložníkův zaměstnavatel Bayern Mnichov již zaujal ke skandálu stanovisko a prohlásil, že bude po dobu vyšetřování plně stát za Ribérym.

„Není to příjemné, ale Franck ví, že celý klub stojí za ním. Jsme jedna velká rodina. A ta drží pohromadě,“ řekl generální ředitel Karl-Heinz Rummenigge.

Fanoušci milují Ribéryho... Ribéry miluje ženy.Foto INT, spo

Proti Ribérymu se nepostavila ani jeho manželka Wahiba. Tedy zatím. Dokonce byla přítomna na stadionu během utkání Ligy mistrů s Lyonem (1:0) a po utkání s ním v poklidu odjela domů autem.

Horší je, že Ribéryho už nechce Barcelona. Po vypuknutí skandálu její zájem o francouzského reprezentanta zcela opadl.

Přestup by totiž vyvolal obavy o její důvěryhodnost, což si kvůli spolupráci s charitativní organizací UNICEF nemůže dovolit.

Zahia Dehar a její klient Franck Ribéry.
Zahia Dehar a její klient Franck Ribéry.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud