9. července 2010 • 17:00

Táta Ronaldo: Syna nechal doma a nalakoval si nehty

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novopečený otec třítýdenního syna Cristiano Ronaldo (25) si zatím s výchovou potomka, kterého pojmenoval – jaké překvapení! – Cristiano Ronaldo, hlavu příliš neláme. Chlapečka, jehož utajovanou matku vyplatil 310 miliony korun, nechal doma v Portugalsku a se svojí novou láskou Irinou Sheik (24) vyrazil na dovolenou do New Yorku.



Tam si užívají radovánek u bazénu na střeše luxusního hotelu, nakupování a dalších slastí rozmařilého života.

A fotbalová star skotačící u bazénu opět ukázala svoji zálibu v "módních" výstřelcích – jeden z nejlepších fotbalistů planety měl nalakované nehty na nohou. Na černo.

Ale na fotce se tváří, jakoby se sám výsledku zhrozil. Pětadvacetiletý metrosexuál je známý svou vášní pro depilaci (nejen) hrudníku a pózování ve spodním prádle, ale černou barvu na nehtech už trochu přepískl. Cristiano, tohle je módní úlet!

Bude se malý Cristiano podobat svému otci, když byl malý?
Bude se malý Cristiano podobat svému otci, když byl malý?

Zatímco Ronaldo si užívá sluníčka a přítomnosti své krásné Iriny, jeho matka a sestry slavily nový přírůstek do rodiny. O Cristiana Ronalda juniora se teď starají právě ony.

"Neznáme jeho matku a nikdy jsme ji nepotkaly," cituje deník Daily Mail Ronaldovu sestru Katiu. "Nezdá se mi divné, že muž jako Cristiano bude vychovávat své dítě sám, ačkoliv si to někdo může myslet," tvrdí.

"Jméno Cristiano Ronaldo pro něho vybral on sám, ale nám se to líbí," dodává sestra hvězdy Realu Madrid.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud