4. srpna 2010 • 13:55

Lukáč půl roku od smrti manželky: Už má milenku

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
21
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V prosinci byl Vincent Lukáč (56), československá hokejová legenda, zlomený z tragické smrti své ženy Evy (†55), která podlehla prasečí chřipce. Teď už si ale současný poslanec za SNS tři měsíce užívá radosti ze života s mladou milenkou.



Slovenský server pluska.sk zveřejnil fotky Lukáče, jak se objímá s na první pohled o hodně mladší brunetkou na břehu bratislavského jezera Kuchajda. Nechybělo laskání, něžné dotyky ani polibky.

Hokejový hrdina se k tomu příliš nechtěl vyjadřovat, ale když viděl fotky, přiznal, že vztah trvá asi tři měsíce. S tajemnou ženou se tedy začal scházet přesně půl roku poté, co pochoval svoji milovanou manželku a prohlašoval, že s ní bude už navždy.


Kdo je jeho nová partnerka úzkostlivě tají. "Je to moje soukromá věc," řekl pouze pro server Pluska.sk. Přiznal pouze, že je mladší než on. Ale po těžkých chvílích, které si prožil v souvislosti s úmrtím manželky zase může být trochu šťastný.

"Pomáhá mi. Je to dobré. Víte, jaký život jsem prožil. Jsem rád, že jsem si aspoň našel někoho k sobě," vyznal se Lukáč a dodal, že svoji Evu má v srdci stále. "V životě na manželku nezapomenu. To se ani nedá vymazat."

Legendární hokejista Vincent Lukáč si půl roku po smrti manželky našel milenku
Legendární hokejista Vincent Lukáč si půl roku po smrti manželky našel milenku

Vstoupit do diskuse
21
Články odjinud


Články odjinud