14. listopadu 2011 • 13:36

Strakova manželka Zdena: Nosím u sebe plynovou pistoli!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prožili toho spolu už hodně, žili v Německu, Austrálii i bouřlivém Řecku. Ale to, co se strhlo po "přestupu" kovaného sparťana Františka Straky na lavičku Slavie, opravdu nečekali. "U nás si společnost potřebuje najít obětního beránka, na kterém si vybije svou frustraci," tvrdí manželka nenáviděného "Franze" Zdena Straková. Ta si kvůli řádění fanoušků pro jistotu pořídila i zbraň.



"Dřív jsem šla ven a nic neřešila, teď se rozhlížím, nakukuji za rohy, mám u sebe plynovou pistoli," svěřila se Straková magazínu Ona Dnes. Jejího manžela teď nenávidí fanoušci Slavie, ale i Sparty, pro které je to zrádce.

Prvně jmenovaní novému kouči svého klubu vykopali na hřišti symbolický hrob, sparťané zase "zkrášlili" historickou fasádu jejich rodinného domu sprejovanými nápisy Zrádce a podobně.

"Čekali jsme, že to bude vyhrocené, například před derby, ale že to bude až takhle nenávistné, to nás nenapadlo. Přitom ve světě přecházejí trenéři mezi kluby, které jsou většími rivaly než Sparta a Slavia, a svět se nezboří," zamýšlí se v magazínu Straková.

"Stále nechápu, co je to vlastně za fanoušky, když jdou proti vlastnímu klubu. Kvůli jejich řádění přišla Slavia na jaře o pohár. Teď jim zase vadí nový majitel. Přitom před pár měsíci nikdo netušil, jestli ten klubu bude vůbec existovat," řekla pro Ona Dnes manželka slávistického kouče.

Manželka Františka Straky přiznává, že má z fotbalových chuligánů obrovský strach.
Manželka Františka Straky přiznává, že má z fotbalových chuligánů obrovský strach.

Vstoupit do diskuse
8
Články odjinud


Články odjinud