28. ledna 2012 • 08:38

Manželka amerického hokejisty: Nechtěla v Česku ohrozit své děti

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
208
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šla do velkého rizika, které skončilo tragicky! Manželka amerického hokejisty Coreyho Elkinse (26), hrajícího za Pardubice, Genevieve Elkins (25) na přelomu 6. a 7. měsíce těhotenství odmítla rodit v Česku s tím, že se jí zdejší zdravotnické podmínky nelíbí. Bohužel tento týden po příletu do Spojených států o své dvě nenarozené dcery přišla!



Foto 

Těšili se na první potomky a ona chtěla, aby vše proběhlo dokonale. Genevieve totiž měla obavy, že by porod v Pardubicích mohl být komplikovaný.

„Nechci zůstat v České republice. Do porodu zbývá 2,5 měsíce a nechci ohrozit naše holčičky. Nemocnice vypadá jak v Rusku v roce 1930. Žádná ze sester a doktorů navíc nemluví anglicky. To není ideální pro můj první porod,“ povzdychla si koncem prosince hokejová manželka na svém blogu.

Proto se rozhodla po domluvě s manželem narychlo odletět do Ameriky za svou rodinou. „Těším se na známé a příbuzné, až budu s nimi. I na mé oblíbené restaurace. Hlavně se nemůžu dočkat svých holčiček,“ napsala naposledy na blogu Genevieve.

Kdyby věděla, co přesunem do Ameriky způsobí, nikdy by se k tomu neodhodlala. Pro těhotné ženy je bezpečné cestovat letadlem do 20. týdne. Genevieve byla už ve 24. týdnu těhotenství a let se v této fázi už nedoporučuje.

Zdrcený hokejista Corey Elkins opustil tým a odcestoval za manželkou. „Umožnili jsme mu okamžitě odletět. Jsme s ním neustále ve spojení. V případě, že dojde k uklidnění a vyřešení situace, tak se Corey vrátí k týmu,“ informoval Zbyněk Kusý, generální manažer Pardubic.

Corey Elkins stihl dát za Pardubice šest branek
Corey Elkins stihl dát za Pardubice šest branek

Vstoupit do diskuse
208
Články odjinud


Články odjinud