31. ledna 2012 • 13:28

Verner na exhibici ME rozjel divokou show ve zlatých trenkách!

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Na led nastupoval v paruce, růžových brýlích, vestě a kalhotách, ale když dokončil exhibiční jízdu na mistrovství Evropy, měl na sobě skoro jen tu paruku. Krasobruslař Tomáš Verner (25) sice v sobotu zklamal sheffieldskou halu, když neudržel třetí místo z krátkého programu, ale za striptýz během závěrečného gala sklidil bouřlivé ovace.



Po sobotní volné jízdě cítil obrovské zklamání. „Byla to od začátku do konce tragédie,“ řekl Verner poté, co si hned v úvodu nabil při čtverném toeloopu. Ze třetího místa spadl až na páté.

O den později ale na ledovou plochu při závěrečné exhibici vyjel úplně jiný Tomáš Verner - uvolněný showman střídající jednu »nebruslařskou« kreaci za druhou. Kdyby se i za gala rozdávaly medaile, měl by zlato. Přes mantinel sice přeskočil ještě v brýlích a vestě, ale ty šly rychle dolů.

V rytmu skladby Sexy and I know it (Jsem sexy a vím to) od electro-popové dvojice LMFAO pak kromě obligátních skoků předváděl svaly, udělal stojku, klikoval a po chvíli odhodil i kalhoty.

Odhalení zlatých trenek doprovodilo hlasité ječení fanynek. Ty pak jeho odvážné číslo zahrnuly na Facebooku superlativy. „Byl skvělý. Zlepšilo mi to náladu o sto procent,“ napsala jedna.

VIDEO: Tomáš Verner to pořádně rozbalil


„Je sexy a ví to,“ parodovala název hudebního doprovodu další z obdivovatelek. Není divu, že po konci vystoupení hala explodovala nadšením. Verner byl králem večera a dal vzpomenout na legendární exhibici Jevgenije Pljuščenka z roku 2001, který jel na píseň Sex Bomb.

„Všechno to souvisí s hudbou. Aby šlo to představení pochopit, je nutné vidět hudební videoklip. Jednou jsem jel v autě a právě tuhle písničku slyšel, takže jsem si řekl, že ji musím vzít dřív, než to udělá někdo jiný,“ vysvětlil Verner vznik vystoupení Radiožurnálu. Teď ještě vypilovat závodní jízdy, ať může na konci února na MS v Nice sbírat i medailové ovace.

Z Tomáše Vernera byly fanynky nadšené
Z Tomáše Vernera byly fanynky nadšené

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud