2. února 2012 • 16:26

Vítěz Trezoru: Je to náhoda, byl to poslední výtisk v trafice

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zúčastnil se právě probíhající soutěže Trezor s deníkem Sport, pečlivě přikládal každý den svou hrací kartu, a včera si vyzvedl v budově Ringier Axel Springer výhru pětadvacet tisíc korun. „Byla to náhoda. Jak se říká, náhoda je blbec,“ žertoval sedmatřicetiletý Alexander Nelus z Prahy po převzetí zajímavé finanční částky.



„Byl to nápad mé maminky, protože rodina podniká v trafikanství. Kartu jsem našel v posledním deníku Sport, který ji tam ten den v krámku zůstal, tak mi řekla, ať to zkusím, jestli nevyhraju. A ono mě to trefilo,“ objasňoval šťastný Nelus.



Má tak proto i lehčí rozhodování, co s pětadvaceti tisícovou výhrou udělá.

„Odevzdám ji mamince. A bude jen na ní, co si za to bude chtít koupit,“ slíbil Nelus, který je podle svých slov pravidelným čtenářem Sportu. „Hlavně se do něj podívám kvůli výsledkům,“ řekl.

Ze všech sportů má největší vášeň pro fotbal. „Dříve jsem ho hrál závodně a teď si občas zajdu zahrát s kamarády Hanspaulku. Sport je ale zábava a nedá se v něm odmítnout nic,“ vysvětloval Nelus.

A komu fandí v Gambrinus lize? Žádný vysloveně oblíbený tým nemá, přesto se netají určitou náklonností k pražským klubům.

„Na stadiony moc nechodím. Kdysi jsem fandil Slavii, ale ta už není, co bývala. Hodně věcí se tam změnilo. Občas přeji i Bohemce, ale vysloveně vyhrazený celek nemám.“

Velká hra Trezor, v níž se mezi výherci z řad čtenářů rozdělí rovný milion korun, pokračuje v deníku Sport každý den. Další hrací kartu najdete v zítřejším Sport magazínu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud