20. února 2012 • 18:30

Fábregas si skočil na kus řeči s Rosickým: Skvěle jsme si pokecali

Autor: pan
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příjemné setkání má za sebou kapitán českého národního týmu Tomáš Rosický. V britské metropoli si dal dostaveníčko s bývalým spoluhráčem a současnou hvězdou Barcelony Cescem Fábragasem. A nutno říct, že záložník Arsenalu takové rozptýlení opravdu potřeboval.



Jeho klub totiž v domácí soutěži již dlouho může zapomenout na případný útok na titul, na čtvrtém místě ztrácí na třetí Tottenham nedostižných deset bodů.

Navíc od páté Čechovy Chelsea ho dělí pouhé lepší skóre, v závěsu je i o bod horší Newcastle, či sedmý Liverpool.

A když tomu připočteme bídné vystoupení Asenalu v prvním osmifinálovém zápase Ligy mistrů na hřišti AC Milán, kdy svěřenci Arsene Wengera schytali nakládačku 0:4, která je téměř s jistotou vyřadila ze nejprestižnější soutěže, důvodů k radosti nemá jednatřicetiletý záložník opravdu mnoho.

Přeci jen lépe je na tom jeho bývalý parťák z Arsenalu Fábragas. Sny o obhajobě hattricku se jeho Barceloně také poněkud zdalují, když ztrácí na hlavního konkurenta Real Madrid 10 bodů, ale jinak čtyřiadvacetiletý Španěl smutnit nemusí.

Tomáš Rosický uniká protihráčům z AC MilánFoto EPA


Na rozdíl od Rosického Arsenalu jeho tým v Lize mistrů zatím válí. V prvním duelu na hřišti Leverkusenu vyhrála slavná Barca 3:1 a v lize naposledy rozsekala nebezpečnou Valencii 5:1, když čtyři branky zaznamenal fenomenální Lionel Messi.

Oba dva fotbalisté si tak při londýnském setkání určitě měli co povídat. A zjevně se dobře bavili. "V Londýně jsem se potkal s Tomášem (Rosickým) a bylo to opravdu moc příjemné setkání, skvěle jsme se bavili," pěl chválu na svého bývalého spoluhráče Cesc.

O čem konkrétně si obě hvězdy povídaly, není známo, u nevýrazných výkonů Arsenalu se však pravděpodobně příliš dlouho nezdržely.

Cesc Fabregas utěšuje Andrese Iniestu (vpravo), který musel kvůli zranění střídat
Cesc Fabregas utěšuje Andrese Iniestu (vpravo), který musel kvůli zranění střídat


Články odjinud


Články odjinud