29. července 2012 • 04:44

Sexy brankářka USA: Kriminálník a alkoholička mě zplodili ve vězení!

Autor: Pavel Skořepa (Blesk)
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odhalila tajemství, které si schovávala uvnitř. Sexy americká fotbalistka Hope Solo (30) vydala autobiografii, v níž prozradila, jak strašné mládí prožila.



Otec byl násilník a trestanec, přesto ho Solo milovala. Matka, u níž vyrůstala, byla alkoholička. Dětství krásné brankářky, která s týmem USA na olympiádě v Pekingu (2008) získala zlatou medaili, bylo jako z hororu.

Hope Solo nafotila odvážné lechtivé fotky
Hope Solo nafotila odvážné lechtivé fotky

Stejně tak její život začal. „Rodiče mě zplodili ve vězení, kam matka za otcem přijela do Washingtonu na manželskou návštěvu. Nikdo dodnes neví, za co přesně tam seděl,“ prozradila Hope v nově vydané biografii. „Jenže to mezi nimi nefungovalo, a když mi bylo šest, rozvedli se.“

Solo vzpomíná na to, jaké to doma bylo. „Táta byl děvkař, kriminálník. Vyrůstat vedle něj bylo strašné, přesto jsem ho milovala. Byl to můj táta. Jsem šťastná, že jsem se s ním usmířila, ještě než umřel,“ přiznala americká celebrita, která otce pochovala v červnu 2007.

Pod matčinou výchovou dospívala, ale neměla to jednoduché. „Máma pořád pila. Později šla do sebe a vyléčila se, jenže lidem je to jedno,“ smutnila. Jedním z důvodů, proč Solo vydala knihu, byla touha uvést věci na pravou míru.

„Můj život je plný šíleností. Veřejnost věděla o mých rodičích jen tu část, kterou vědět chtěla, a já to chtěla změnit,“ řekla opora amerického výběru na OH v Londýně. „Bylo těžké dát knihu dohromady, stálo mě to hodně sil. Ale jsem ráda, že se mi to podařilo.“

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud