4. listopadu 2014 • 15:20

Z Kvitové je fotbalistka. Při tréninku předvedla skvělé hlavičky!

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Největší česká hvězda už je v plném zápřahu! Petra Kvitová má za sebou první trénink v pražské O2 areně, v níž povede o víkendu domácí tenistky do boje o titul ve Fed Cupu proti Německu. Během první přípravy si zahrála s Lucií Hradeckou, při rozcvičce jí velmi dobře šly i hlavičky s lehkým lepemným míčem. Že by chtěla do útoku milované Slavie?



Tenistky začaly v hale s tréninkem už v pondělí, ale Kvitová si poprvé vyzkoušela povrch až dnes. Když po hodině skončila, kapal jí z čela pot a na tváři měla úsměv. "Je to hodně rychlý. Údery trochu sjíždí, bude platit rychlost a servis bude silná zbraň. Po prvním tréninku se to těžko odhaduje, nehrála jsem ještě podle představ, ale máme ještě dost dnů, abych si zvykla," řekla.

Zpoza kurtu Kvitovou sledovali její osobní trenér David Kotyza, fedcupový kapitán Pála i trenér reprezentace David Kunst. "Všechno probíhá dobře, nejsou komplikace, za což jsem rád," řekl Pála a dodal: "Péťa hrála poprvé a je potřeba udělat vše, aby byla co nejlíp připravena na víkend. K tomu by mělo vše směřovat."

Když měla chvíli na vydychnutí, vzali si s trenérem kopačák a chvíli hlavičkovali. Kvitové to šlo velmi dobře, s Davidem Kotyzou slyšeli od ostatních členů fedcupového týmu slova chvály.

VIDEO: Petra Kvitová předvedla na českém tréninku perfektní hlavičky

Dvojnásobná vítězka Wimbledonu si také zatrénovala s Lucií Hradeckou. "Péťa je ve své klasické pohodě na Fed Cup. Na to, že to byl první trénink, tak hrála velice dobře. Měla jsem docela problém to stíhat," chválila Hradecká Kvitovou. "Byl to komplexní trénink s krosy, voleji, servisem a nakonec s pár gamy," popsala deblistka Hradecká.

Hradecká i Kvitová si v O2 areně oživily vzpomínky na rok 2012, kdy zde porazily ve finále Srbsko a podruhé za sebou získaly stříbrný pohár šampionek. "Vzpomínky jsou hezký. Kdo by nechtěl vyhrát doma? Víme, že to publikum bude jako vždycky skvělý a na tomhle povrchu jsme ještě neprohrály," řekla Kvitová. "Hned jsem si to finále vybavila a moc se na víkend těším," řekla Hradecká.

Petra Kvitová, nejlepší česká tenistka, na tréninku před finále Fed Cupu s Německem
Petra Kvitová, nejlepší česká tenistka, na tréninku před finále Fed Cupu s Německem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud