14. listopadu 2019 • 15:50

Sázení? Koučink? Ne, lahev od vody, popírá Zverev telefon při zápase

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestávka mezi gemy na tenisovém Masters. Sedmý hráč světa Alexander Zverev si sedá na svou lavičku, sahá do brašny a … Dál už to ví jen on sám. Podle fanoušků na sociálních sítích použil mobilní telefon, čímž by porušil pravidla. Sám Němec to striktně odmítá, prý šlo prázdnou lahev.



Záběry Zvereva soustředícího se na cosi ve své tašce se na Twitteru rozšířily i díky novináři Benu Rothenbergovi. „Je docela možné, že používá nějakou elektroniku. A pokud by to bylo dovolené, je divné, že ji drží tak nízko,“ podivuje se dopisovatel New York Times.

Část fanoušků ale má jasno – Zverev o přestávce mezi gemy používal telefon. Elektroniku přitom pravidla přísně zakazují, aby nemohlo dojít třeba k ovlivnění zápasů, sázkám nebo nepovolené komunikaci s trenérem.

Světové sedmičky se po zápase se Stefanosem Tsitsipasem na zařízení zeptali i novináři, Zverev podezření okamžitě tvrdě odmítl. „Nevím, co viděli, ale rozhodně to nebyl telefon! Telefon byl v šatně, vždycky ho tam nechávám,“ hájil se Zverev.

Když se ho novináři zeptali, s čím si tedy „hrál“, odpověděl, že šlo o prázdnou lahev od vody.

K lepšímu výsledku to ale 22letému rodákovi z Hamburku nepomohlo. S Řekem prohrál hladce ve dvou setech a ví, že jestli chce na Masters postoupit ze skupiny, musí v posledním zápase porazit Rusa Daniila Medvedeva.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud