21. září 2011 • 13:30

VIDEO: Dvojnásobná zlomenina nohy v rumunské lize. Tohle byl faul na kriminál!

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Noční můru prožil fotbalista rumunského týmu Pandurii Targu, Cosmin Bacila během utkání se Steaue Bukurešť. Po brutálním faulu byl převezen do nemocnice s dvojnásobnou zlomeninou levé nohy.



Zápas byl celkově velmi vyhrocený. Hráči domácí Steaue měli nůž na krku, jelikož jim vůbec nevyšel vstup do sezony, a potřebovali zvítězit. Již ve třetí minutě se jim podařilo vstřelit branku, jenže o čtvrthodiny později byl vyloučen domácí Latovlevici, Panduria proměnila pokutový kop a posléze zápas otočila.

To nejspíš nedokázal "zkousnout" domácí obránce Florin Gardos, který tři minuty před vypršením normální hrací doby brutálně Bacila fauloval, a na dvakrát mu zlomil nohu. Za tento faul ihned viděl červenou kartu.

Po faulu bylo vidět, jak je hostující hráč otřesen a v šoku. Není se čemu divit, noha mu doslova plandala a spoluhráči se ke svému kamarádovi ihned seběhli a pokoušeli se ho povzbuzovat.

Po transportu do nemocnice bylo zjištěno, že Cosmina Bacilu utrpěl příčnou frakturu holenní i lýtkové kosti levé nohy. Podle lékařů by se hráč mohl vráti k fotbalu již po půl roce.

"Nepamatuji si vůbec nic. Pouze hluk, pak teplo a ohromnou bolest," líčil hráč své pocity po procitnutí z bezvědomí. "Při souboji mi přišlo, že soupeř mi tu nohu chce zlomit."

Po tomto nepříjemném okamžiku byl zápas na sedm minut přerušen, ale nakonec se dohrál. Rozhodčí nastavil téměř čtvrthodinu a zápas ukončil ve 113. minutě. Pandurii Targu i přes toto dlouhé nastavení výsledek uhájilo, a v utkání zvítězilo 1:2.

Hrůzostrašný faul v rumunské fotbalové lize:

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud