24. října 2011 • 18:13

VIDEO: Neuvěřitelný zákrok v NHL! Obránce zabránil jistému gólu

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový gólman Nashvillu Predators Pekka Rinne je považován za jedno z nejtalentovanějších a nejlepších brankářů současné NHL. Obrovitý Fin prozatím čelil nejvíce střelám ze všech brankářů v celé soutěži. A v nedělním utkání proti Calgary udržel čisté konto. Velkou zásluhu na jeho nule měl ale obránce Jonathan Blum, který za něj zaskočil, a neuvěřitelným zákrokem holí zabránil téměř jisté brance.



Vše se odehrálo v desáté minutě třetí třetiny za stavu 1:0 pro Predátory. Domácí Calgary mohutně tlačilo. První střelu Rinne kryl sám a odrazil ji směrem k mantinelu. Domácí útočník byl u puku jako první a nahodil ho před bránu.

U pravé tyčky číhal útočník Calgary, Oli Jokinen, na kterého zívala prázdná branka, jelikož se vyjetý Rinne nestačil přesunout. Jokinen neváhal a z první napálil puk směrem do prázdné branky.

V tentýž okamžik bleskurychle zareagoval hostující obránce Jonathan Blum, jenž se po hlavě vrhnul do dráhy Jokinenovi střely a hokejkou zabránil stoprocentnímu gólu.

Byl to zákrok večera a jen díky Blumově obětavosti udržel finský brankář čisté konto. Hostující hráči navíc po chvilce přidali druhou branku a na ledě Calgary Flames zvítězili 2:0.

Neskutečný zákrok obránce Jonathana Bluma, který zabránil jisté brance

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud