19. června 2017 • 13:58

Co ukázaly první zápasy EURO 21? Asensio je ve formě, Černý zklamal

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úvodní zápasy EURO U21 v Polsku mají všichni účastníci za sebou. Líté boje ukázaly, že někteří hráči jsou ve formě, jiní se naopak neprosadili. Na koho si mají dát hráči Sazka Fantasy pozor? Výhernímu žebříčku zatím vévodí uživatelé ATMEN a FILDA.



Zaváleli

Marco Asensio, Španělsko, 13,5 milionů

Jak jsme předpovídali, Španěl vstoupil do turnaje ve fantastické formě a Makedonii nasázel hattrick. Míč mu opravdu není cizí a Real si může mnout ruce, jaký fotbalový klenot mu roste. Španěly sice v dalším kole čeká těžší soupeř, ale i s Portugalskem budou favorité.

Gianliugi Donnarumma, Itálie, 13,2 milionů

Hodně propíraná osoba posledních dní. Ale nepříjemné narážky od fanoušků po „zradě“ AC s vysokým brankářem nezacloumaly a proti Dánsku předvedl bezchybný výkon. Tuhá italská defenziva bude velkým problémem i pro český tým a další čisté konto visí ve vzduchu.

Serge Gnabry, Německo, 13,6 milionů

Michalu Sáčkovi se zřejmě ještě teď motá hlava. Německý talent disponuje obrovskou rychlostí s míčem a naší obraně dělal velké problémy. Bayern si ho jako posilu prostě nevyhlídl nadarmo. Němce čeká Dánsko, největší outsider skupiny C, o Gnabrym tak pouvažujte i v příštím kole.

Pavol Šafranko, Slovensko, 7,6 milionů

Trumf jako blázen. Pavel Hapal ho poslal na hřiště až při zranění kapitána Adama Zreľáka a nemusel litovat. Šafranko ukázal skvělý tah na branku a duel s Polskem chladnokrevně rozhodl jen po několika minutách pobytu na hřišti. Bojovný útočník s Anglií zřejmě nenastoupí od začátku, ale i jako žolík by se za svou cenu mohl vyplatit.

Zklamali

Václav Černý, Česko, 11,9 milionů

Od Čechů se všeobecně čekalo víc, ale výkon mladíka z Ajaxu byl asi za očekáváním úplně nejvíc. Černý nebyl ve hře, snad ani jednou nepřešel jeden na jednoho, i proto šel jako druhý v pořadí z placu. Svěřence Vítězslava Lavičky čeká další favorit, Itálie. Na draft Vaška Černého tak můžete zapomenout.

Nathaniel Chalobah, Anglie, 13,2 milionů

Talent Chelsea byl v minulém kole pěkně drahá sranda. Jeden z nejdražších záložníků se hráčům Sazka fantasy hrubě nevyplatil. Anglii čekají Slováci, kteří zaskočili domácí Polsko. Chalobaha bychom vynechali i tentokrát.

Sestavte si vlastní tým z hráčů EURO 21 a hrajte o 30 tisíc!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Koláž iSport.cz

Bartosz Kapustka, Polsko, 10,3 milionů

Největší hvězda domácích výběru zklamala. Vždyť tenhle borec si tahal o dost zkušenější hráče na klasickém EURO před rokem. Jenže evidentně je z formy a ještě ho limitovalo zranění. Kdo ví, jestli v utkání se Švédy nastoupí.

Linus Wahlqvist, Švédsko, 10 milionů

Mohl být za hrdinu, jenže v posledních minutách neproměnil penaltu a zmařil švédské šance na tři body. Nepotěšil ani hráče Sazka Fantasy. Kdyby proměnil, stal by se okamžitě nejlepším obráncem kola. Po neúspěchu naopak byl suverénně nejhorší volbou.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud