6. září 2017 • 09:38

TOP 5 hráčů extraligy: Loňští lídři i bek, kterému nevyšel sen o NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další ročník hokejové extraligy je tu. Hráči Sazka Fantasy už nyní můžou sestavit ty nejlepší týmy z hráčů extraligových mančaftů, soutěžit s kamarády v miniligách a hrát o super ceny. Na které hráče vsadit? Kdo se z hvězd v letošní sezoně nejvíce vyplatí? V článku jsme pro vás připravili TOP 5 hvězd letošní sezony. 



Petr Zámorský (Sparta, 10,8 milionů)

Petr Zámorský nejproduktivnějším obráncem základní části Tipsport extraligy? Proč ne! Letní posila Sparty je po návratu ze zámoří a ze Švédska při chuti a rozhodně má předpoklady pro to, aby patřila k hvězdám celé soutěže. Právě kvůli chytrým přihrávkám a přesné dělovce od modré si Sparta reprezentačního obránce, a ten by měl ještě zvýšit její údernost v přesilovkách.

Konkurence mezi obránci bude ale veliká. V mistrovské Kometě se očekávají velké věci od Jakuba Krejčíka s Ondřejem Němcem a do bojů mezi obránci by mohl promluvit i třinecký Vladimír Roth.

Martin Erat (Kometa Brno, 8,6 milionů)

Udržet klíčového muže bylo pro obhájce titulu prioritou a Kometě se to podařilo! V předešlé sezoně se Martin Erat potýkal se zdravotními problémy, kvůli kterým stihl odehrát jen 39 zápasů základní části.

V nich ale nasbíral výtečných 36 bodů a ukázal, že do starého železa rozhodně nepatří. Pokud bude držitel 931 startů v NHL zdravý, může se na konci základní části objevit na čele kanadského bodování právě on. I proto by ve vaší sestavě neměl chybět.

Michal Vondrka (Chomutov, 9,5 milionů)

Už se zdálo, že Piráti o svého klíčového muže přijdou, ale vzájemný spor kvůli dlužným penězům skončil dohodou. Michal Vondrka se tak bude i v příští sezoně prohánět po extraligových kluzištích s pirátem na hrudi.

Sympatický útočník, jenž byl zvolen nejlepším hráčem uplynulé sezony, bude obhajovat výborných 46 kanadských bodů z 51 zápasů základní části. Muž, jenž na ledě prodává svou herní inteligenci tak pomohl Pirátům do play off. Pokud ho zařadíte do své sestavy i tentokrát, rozhodně tím nic nezkazíte.

Tomáš Mertl (Plzeň, 9,6 milionů)

V Plzni se budou minimálně v úvodu sezony spoléhat na Dominika Kubalíka , ale pokud mladý útočník odejde do Švýcarska, odkud bude v Plzni hostovat, mohl by ho zastoupit Tomáš Mertl. Jednatřicetiletý centr se vrací do Čech po dvou sezonách v KHL, odkud si nakrátko odskočil do Mountfieldu HK.

Právě z něho odcházel do Ruska jako třetí hráč bodování základní části extraligové sezony 2014/2015, což ze šikovného střelce i nahrávače dělá černého koně kanadského bodování.

Sestav si vlastní hvězdný tým, soutěž s kamarády a hraj o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Petr Vrána (Sparta, 11 milionů)

Elitní centr Sparty hlásí návrat! Účastník mistrovství světa ve Francii a Kolíně nad Rýnem získal v 50 zápasech základní části uplynulé sezony Tipsport extraligy celkem 47 kanadských bodů. V té následující by mohl svou bilanci vylepšit.

Rodák ze Šternberka bude těžit zejména ze spolupráce s Jaroslavem Hlinkou a Lukášem Pechem, díky kterým měla Sparta nejúdernější přesilovky z celé soutěže (22,03 %). Pokud tedy Petru Vránovi vydrží zdraví, bude patřit mezi nejžhavější kandidáty.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud