1. srpna 2016 • 04:30

Bohemku pálí brankáři. Fryštáka řešil Koubek, Budinský hrát nemůže

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nečekaný odchod Zdeňka Zlámala stále není vyřešen. Bohemians 1905 nezvládli v prvním kole ePojisteni.cz ligy duel s Hradcem Králové a po prohře 0:3 řeší především otázku brankáře. Náhradník Tomáš Fryšták se totiž dvakrát nevytáhl a hostování Viktora Budinského ze Sparty stále není dotaženo.



Když zkušený Zlámal jen pár dnů před startem ligy nečekaně a bez svolení klubu přestoupil do Turecka, zadělal tím Bohemians na pořádné problémy. Chytat v prvním ligovém kole proti Hradci tak musel Tomáš Fryšták.

Brankář bez velkých ligových zkušeností v zápase určitě nevyhořel, ale v klíčové chvíli trochu zaváhal. Při gólu na 1:0 z přímého kopu od Jana Pázlera reagoval pomaleji. „Viděl jsem míč až nad zdí, chyběl mi kousek, abych ho zachytil,“ mrzelo ho.

Bohemians - Hradec Králové: Gól! Jan Pázler z přímého kopu poslal Hradec do vedení 1:0
Video se připravuje ...

Bylo to poměrně z velké dálky, byl jsem překvapen, že to tam spadlo. Musím se na to ještě podívat,“ hodnotil pro změnu trenér „Klokanů“ Miroslav Koubek. Zabránit se možná dalo také druhé brance Hradce, ačkoliv určitě nejde vyloženě na Fryštákův vrub. „Dal mi to do protipohybu, už jsem nestačil zareagovat,“ litoval brankář.

Bohemians - Hradec Králové: Hradec vede 2:0! Zoran Gajič smolně překonal vlastního brankáře
Video se připravuje ...

Bohemians mají každopádně po prohře 0:3 hodně o čem přemýšlet. A intenzivně řeší hlavně otázku brankáře. Kromě Fryštáka má totiž Koubek k dispozici pouze dva dorostence Adama Dařinu (19) a Jana Fialu (17). Prvně jmenovaný kryl v neděli záda Fryštákovi.

S Bohemians už sice od středy trénuje čerstvý sparťan Viktor Budinský, jeho hostování ale stále nebylo dotaženo. Mladý gólman je totiž stále jako trojka na soupisce Letenských pro Ligu mistrů.

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Hradec Králové 0:3. Nováček vyplenil Ďolíček
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud