29. srpna 2016 • 11:33

Uhrin končí ve Slavii! Odchází i Jinoch, Tvrdíka naštvali někteří hráči

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia mění trenéra. Den po porážce v Plzni 1:3 se rozhodlo vedení klubu odvolat Dušana Uhrina. Tým pod jeho vedením nevstoupil do nové sezony přesvědčivě, v lize porazil ze čtyř zápasů pouze poslední Příbram, v Evropské lize se podařilo dojít až do čtvrtého předkola, kde vypadl s Anderlechtem Brusel po dvou porážkách 0:3. Společně s Uhrinem končí také sportovní ředitel Josef Jinoch, oba opouští představenstvo klubu.



Podle informací deníku Sport je jedním z vyhlédnutých kandidátů na Uhrinovo místo Luboš Kozel, který se po odchodu z dlouholetého angažmá v Dukle věnuje reprezentaci do 18 let. Jednání o Uhrinově nástupci už začal ředitel klubu Martin Krob.

Uhrin přišel do Slavie před začátkem minulé sezony. V domácí soutěži ho dovedl na páté místo, přičemž po vstupu čínského majitele od zimy do Edenu proudila řada posil. Trenérova pozice byla dlouho pevná, šéf klubu Jaroslav Tvrdík ještě v dubnu na sociální síti tvrdil, že Uhrin je pro nejbližší rok neodvolatelný.

Jak vypadalo 440 Uhrinových dní ve Slavii? Podívejte se ZDE>>>

“Děkuji trenérovi Uhrinovi i sportovnímu řediteli Jinochovi za práci, kterou pro Slavii odvedli,” uvedl Tvrdík na klubovém webu. Slávistický šéf však vyjádřil také rozladění z přístupu některých hráčů. “Za klub jako je Slavia se hraje se srdcem a nasazením, což se v řadě zápasů nestalo. Od nového realizačního týmu proto očekáváme razantní změny, jak v herním projevu, tak v přístupu hráčů. S nimi navíc chceme o tom, jak si představujeme hru za Slavii, důrazně hovořit,” prohlásil Tvrdík.

Uhrin se stal druhým odvolaným trenérem v aktuální sezoně ePojisteni.cz ligy. Již minulý týden skončil v Příbrami Martin Pulpit, kterého nahradil Petr Rada.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 3:1. Domácí předvedli skvělý obrat po poločase
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >> 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud