Jan Podroužek
31. srpna 2016 • 09:45

Obrat kolem Kadlece! Po Rosickém se má dnes Spartě upsat další posila

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhý velký návrat do Sparty je velmi blízko. Po Tomáši Rosickém přichází na Letnou i další známé jméno. Dnes má s klubem podepsat smlouvu Václav Kadlec, který naposledy působil v dánském Midtjyllandu, kde si vykopal pozvánku do reprezentace. O přestupu už informují dánská média jako o hotovém.



Ještě včera večer se nechal sportovní ředitel Midtjyllandu slyšet, že Kadlece nechce pouštět. Dnes se objevil posun. Opačným směrem. Dánský klub chce za 24letého útočníka 2,7 milionů eur, tedy přes 70 milionů korun. Sparta údajně nabízí o necelých deset milionů korun méně, ale už je to částka, na kterou je ochotno sportovní vedení přistoupit.

Kadlec by se tak vrátil na Letnou po zhruba čtrnácti měsících, kdy se z hostování vracel zpátky do Eintrachtu Frankfurt. Kmenovým hráčem Sparty byl ale naposledy v srpnu 2013.

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE>>>


Současně by Spartu měl opustit obránce Jakub Brabec - v Belgii berou jeho příchod do Genku za hotovou věc. 24letý stoper prošel v klubu zdravotní prohlídkou a dnes má v klubu podepsat tříletou smlouvu. Zprávy hovoří o tom, že Brabec si měl ve svém novém působišti prohlédnout arénu Luminus pro skoro 25 tisíc diváků a měl se setkat i s trenérem Peterem Maesem.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud