Jan Podroužek
4. září 2016 • 04:58

Zeman se znovu může přiblížit Slavii. Legenda možná přiletí v pondělí

Autor: Jan Podroužek, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo není, jedná se. Ale na senzační vyhlášení zapomeňte. Fotbalová Slavia opatrně našlapuje při jednáních s potenciálním novým koučem týmu z Edenu. Během týdne pršely do médií informace jedna za druhou, teď je situace jiná. Management pražského klubu si nejspíš při námluvách se slavným trenérem Zdeňkem Zemanem dává bacha, aby nedopadl podobně, jako když se před pár dny s klubem z Edenu spojovalo jméno kouče Luboše Kozla.



Se Zdeňkem Zemanem se Slavia dala do řeči zhruba v půlce týdne. Nejprve přišlo podle informací deníku Sport oťukávání přes telefon. Později už došlo na osobní setkání.

Do Říma za slavným trenérem vyrazil generální ředitel a místopředseda představenstva Martin Krob s členem představenstva Tomášem Buzkem. Od té chvíle je ticho po pěšině. Jen aktéři schůzky vědí, jak jsou jednání daleko.

Podle některých indicií měla být schůzka dlouhá několik hodin, Buzek a Krob se měli vrátit až v pátečních večerních hodinách. Nejspíš sami, bez doprovodu Zemana, který ještě zůstal v Itálii a patrně dostal nějaký čas na rozmyšlenou.

Slávistický management si svůj majstrštyk velmi obezřetně hlídá. Možná už padla ústní dohoda a celá věc je proklatě blízko dotažení, v zákulisí se ale spekuluje, že by se Zeman mohl definitivně rozhodnout až v pondělí, a celé jednání by se tím rozseklo.

Kozel je varováním

Jenže právě takové zprávy si červenobílí hlídají. Důvod může být velmi jednoduchý. Na začátku týdne se bolestivě spálili při komunikaci s nástupnickou jedničkou Lubošem Kozlem.

S ním mělo být vedení Slavie v kontaktu dokonce už od nedělního večera, téměř hned po prohraném utkání v Plzni. 45letý trenér byl pak i přes různá naléhání, ať na svazu u reprezentační osmnáctky zůstane, ochoten vršovickému klubu kývnout.

Ve středu dopoledne ale veškerá naděje na jeho získání sklapla, byla rozvázaná komunikace a Slavia se navíc proti jednání zaměstnanců FAČR, kteří měli pouštět informace, ostře ohradila. Svaz ji to svým prohlášením promptně vyvrátil.

Zlá zkušenost teď nejspíš v hlavách klubových představitelů hraje zásadní roli při rokování se Zemanem. Jeho příchod je údajně blízko, ale Slavia i blízké zdroje o tom obezřetně mlčí.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 3:1. Domácí předvedli skvělý obrat po poločase
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud