14. října 2016 • 23:45

Koubek: Nikde jsem nezažil, abych po porážce slyšel "Hoši, děkujem"

Autor: tb, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho tým prohrál, ale po utkání byl vesměs spokojený. Trenér Bohemians 1905 Miroslav Koubek chválil své svěřence za předvedený výkon proti Mladé Boleslavi (1:3), k dokonalosti však chyběla větší efektivita. „Měli jsme dost gólových šancí, určité pasáže i silný herní tlak. Chtělo to víc klidu, větší rutinu,“ řekl po utkání.



Ten zápas bavil. Šance střídala šanci, jenže proměňovala je především Mladá Boleslav, a tak „klokani“ vyšli na prázdno. „Hráli jsme proti silnému soupeři, který potvrdil své kvality zejména v zakončení. Chladnokrevně potrestal naše chyby. My jsme jejich chyby nepotrestali tak, jak bylo potřeba. Měli jsme dost gólových šancí, určité pasáže i silný herní tlak. Chtělo to víc klidu, větší rutinu. Třeba takovou, jakou prokázal Chramosta při druhé brance,“ pochválil soupeře.

Nešťastníkem utkání se stal domácí záložník Milan Jirásek, který zavinil první branku hostů a ještě se nechal zbytečně vyloučit. „Samozřejmě individuální chyba Milana Jiráska tomu dala takový punc, to by se nemělo stávat,“ litoval trenér.

Bohemians - Mladá Boleslav: Jirásek dostal červenou kartu za drsný zákrok na Matějovského
Video se připravuje ...

Přesto i v oslabení se Koubkovi svěřenci hnali za vyrovnáním, Boleslav však v závěru udeřila z brejku a bylo po nadějích. „Myslím, že diváci viděli atraktivní utkání. Ruce máme prázdné, ale za výkon se stydět nemusíme. Ocenili to i diváci. Co dělám ligu, jsem nikde nezažil, abych po porážce 1:3 doma slyšel "Hoši, děkujem“,“ pochvaloval si úžasnou atmosféru i výkon svého týmu.

Bohemians - Mladá Boleslav: Matějovský obral Jiráska o balon a zdálky ho poslal do brány, 0:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud