14. ledna 2017 • 19:12

Slavia se Vukadinoviče nevzdává. Přesvědčí Zlín miliony navíc?

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příchod Vukadina Vukadinoviče (26) ze Zlína do Slavie je pořád ve hře. Pražané vzkázali druhé straně, že navyšují svou nabídku. Za srbského záložníka by mohl Fastav ve finále utržit i s bonusy kolem dvaceti milionů korun. Pořád ale platí, že svého klíčového hráče nechce nyní v zimě prodat.



„Před návratem Slavie z Číny se určitě nic řešit nebude. Uvidíme, zda k něčemu dojde potom,“ reagoval majitel zlínského klubu Zdeněk Červenka s tím, že jeho stanovisko se nemění. Vukadinoviče chce udržet.

Pokud však „sešívaní“ nabídnou hodně peněz a hodnotnou hráčskou náhradu, může k transferu před startem jara dojít. Nicméně předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík na Twitteru uvedl, že nabídku zvyšovat nehodlají. "Zlínu jsme na 20 milionů nabídku nezvýšili. Přes 15 milionů prostě nepůjdeme," napsal.

Zlín mezitím pracuje na posílení útoku. O smlouvu si říká dánský rychlík Nicklas Marloth Jensen, jenž se po dvou gólech proti Trenčínu trefil také do sítě Opavy (3:0). Přitom v týdnu kvůli lehčímu zranění netrénoval.

„Budeme komunikovat s jeho zástupci,“ sdělil manažer Zdeněk Grygera. Jeho eventuální příchod může narazit na ekonomickou náročnost.

VIDEOBLOG: Vukadinovič, Payet a taktika trucování
Video se připravuje ...

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Ligový král asistencí Vukadinovič: Podívejte se, čím upoutal Slavii
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud