20. ledna 2017 • 14:05

Půjde Škoda z Brna zachraňovat druhou bundesligu? Zájem má Aue

Autor: koš, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Desetigólový střelec z podzimu se pomalu balí do Německa! Služby brněnského útočníka Michala Škody (29) si hodlá pronajmout tým Erzgebirge Aue, nováček druhé bundesligy. „Jejich zájem je vážný, Němci poslali oficiální nabídku a Brno je ochotno jednat,“ potvrdil hráčův zástupce Jiří Stejskal. Ve hře je prioritně hostování s opcí na přestup.



Vystřílet Aue záchranu druhé bundesligy, to by měl být stěžejní jarní úkol pro Michala Škodu . Klub podle informací Sportu vybíral mezi ním a jeho klubovým parťákem Jakubem Řezníčkem.

Po vyhodnocení různých ukazatelů ukázal prstem na podzimního krále kanonýrů (spolu s Davidem Lafatou ) ePojištění.cz ligy. Hlavně kvůli jeho produktivitě.

„Pokud se kluby domluví mezi sebou a potom s Aue i já na podmínkách, rád bych tam šel,“ reagoval Škoda. Majitel klubu Václav Bartoněk nemínil jednání komentovat. „Nic se nemění. Kolem Škody se motá víc klubů,“ řekl jen. 

Čas kvapí, do konce tohoto týdne by mělo být jasno. Německému klubu, ve kterém nastupuje řada cizinců, startuje odvetná část sezony už příští sobotu proti Heidenheimu.

Fotbalové přestupy ONLINE>>>

Brno - Příbram: A zase Škoda! V závěru poločasu se trefil podruhé
Video se připravuje ...

Zlín - Brno: Gól! Škoda se opět trefil a snížil na 1:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud