11. května 2017 • 17:35

Stoper Lüftner opouští Slavii. V létě má zamířit do Kodaně za 1,5 milionu eur

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na první výraznou hráčskou ztrátu se chystá lídr ligy Slavia. Po pouhém půlroce v sešívaném má do zahraníčí namířeno stoper Michael Lüftner. Třiadvacetiletý obránce je blízko dohodě s dánskou Kodaní. Informaci jako první přinesl server iDnes.cz



Odchod Michaelu Lüftnerovi umožňuje výstupní klauzule ve smlouvě. Ta podle informací deníku Sport i iDnes.cz činí jeden a půl milionu eur, tedy bezmála 40 milionů korun, k ní mohou přibýt i bonusy. O 23letého obránce má zájem také několik francouzských klubů.

"Mohu potvrdit uplatnění výstupní doložky ve výši 1,5 mil. eur na hráče Lüftnera. Nový systém smluv již podobný odchod hráče neumožňuje," okomentoval přestup slávistický boss Jaroslav Tvrdík na Twitteru.

Michael Lüftner odešel z Teplic po pěti letech, Slavia za něj podle informací Sportu zaplatila  výstupní klauzuli 8 milionů korun. Okamžitě se probojoval do základní sestavy, kde po boku Simona Deliho nahradil kapitána Jiřího Bílka. V sešívaném dresu nastoupil dosud ke třinácti soutěžním zápasům.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud