19. května 2017 • 13:23

Vukadinovič o přestupu do Sparty: Jsme dohodnutí. Na top klub si věřím

Autor: koš, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Půjde na druhý pokus do Slavie? Kdekdo si to myslel. Jenže Vukadin Vukadinovič (26) téměř jistě oblékne od příští sezony sparťanský dres. A to je šok. „Jsme předběžně dohodnutí, ale nevím, jestli je přestup uzavřený,“ prohlásil srbský rychlonožka pro deník Sport. On sám má jasno, tuhle nabídku si nedovolí hodit do koše.



Na podzim válel, byl jedním z nejlepších hráčů „Ševců“. Když se v zimě ozvala Slavia a chtěla ho zlákat do svého kádru, rozjela se dlouhá sága, kdy se kluby nemohly shodnout na podmínkách transferu. Finální verdikt byl takový, že srbský záložník nakonec zůstal na zlínské Letné.

Od nové sezony to bude s největší pravděpodobností opět Letná, kde bude Vukadinovič hrát, avšak nikoliv už ve žlutém dresu. Hbitý záložník se totiž předběžně domluvil na přestupu s pražskou Spartou.

„Sparťanská nabídka byla hodně konkrétní, ale nic podepsáno ještě není,“ říká v rozhovoru pro deník Sport. Případný odchod dosud neprobral ani se sportovním ředitelem Zdeňkem Grygerou.

Vukadinovič a Jugas míří do Sparty. Čím zlínský tandem zaujal Letnou?
Video se připravuje ...

Sám hráč je však rozhodnutý. Vzhledem k tomu, že má od zimy slib i od majitele klubu Zdeňka Červenky, jeho přesunu o 300 kilometrů na západ nic nebrání. „Jsem rád, že mě Sparta oslovila a projevila zájem. Sparta, Slavia a Plzeň se neodmítají. Věřím si, že se prosadím. Už v zimě jsem si věřil na nějaký top klub. Je to pro mě výzva.“

Zájem o jeho angažmá neochladl ani přes slabé jarní výkony. „Tenhle půlrok jsem se trošku trápil. V zimě toho bylo kolem mě hodně. Probíralo se, kam půjdu, hlásilo se mi tisíc agentů… Neodtrénoval jsem dobře přípravu a to mělo vliv na mou výkonnost. S takovou situací jsem se setkal poprvé a asi jsem s ní neuměl moc pracovat. Zamotalo mi to hlavu. Teď už jsem zkušenější. Dokud to není na stole, nebudu nic říkat dopředu,“ ujišťuje.

Slavia už znovu o Vukadinoviče vážnější zájem neprojevila. „Občas napíše pan Krob (ředitel klubu), ale nic víc nevím.“

Mladá Boleslav - Zlín: Vukadinovič vyrovnal na 1:1 a ukázal vzkaz v srbštině
Video se připravuje ...

Zlín - Brno: To byl gól! Vukadinovič si pohrál s obranou Brna a vybídl Štípka ke skórování
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud