6. června 2017 • 15:45

Další posila pro Slavii? Český mistr by měl získat kapitána Dněpru

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovská Slavia cílí na hráče ze zahraničí. Objevilo se již několik jmen, ale reálný je hlavně příchod posil z Ukrajiny. Jedno jméno je při tom konkrétní: Ruslan Rotaň. Zkušený kapitán Dněpru Dněpropetrovsk by mohl vyztužit střed zálohy. „Nemohu vyloučit, že Slavii posílí jeden nebo dva ukrajinští reprezentanti,“ uvedl pro server iSport.cz slávistický šéf Jaroslav Tvrdík.



Pětatřicetiletý středopolař Dněpropetrovsku je dokonce podle webu world.24-m s pražským klubem na všem podstatném dohodnutý, což prý potvrdil i hráčův manažer Vjačeslav Sahowala. Rotaň by měl v Praze ještě absolvovat lékařskou prohlídku, smlouvu by měl podepsat na rok a půl, informuje web.

Zkušený ukrajinský záložník odehrál za Dněpr drtivou část své kariéry, v letech 2005 až 2008 působil v Dynamu Kyjev. V dresu Dněpropetrovsku si zahrál v sezoně 2014/15 i finále Evropské ligy.

Slavia dominovala i v číslech aneb týmová NEJ sezony
Video se připravuje ...

V národním týmu Ukrajiny si Rotaň připsal 88 zápasů a nastřílel sedm gólů. Zahrál si i na mistrovství světa v roce 2006 v Německu či na domácím evropském šampionátu 2012.
V Dněpropetrovsku v minulosti působil i bývalý reprezentační gólman a současná opora Karviné Jan Laštůvka.

Kádr českého mistra již posílil zlínský obránce Jakub Jugas, který s klubem podepsal tříletou smlouvu, další posilou by se mohl stát i jablonecký Michal Trávník. Tvrdík naopak odmítl odmítl údajný zájem o záložníka Groningenu Simona Tibblinga a středopolaře Wisly Krakow Krzysztofa Maczyňského.

Mistrovské dostihy bod po bodu: Jak se Slavia s Plzní rvaly o titul?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud