12. července 2012 • 23:20

Nečekaný zvrat! Sivok prý nakonec zůstane v Besiktasi!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Český reprezentant Tomáš Sivok si nakonec prodlouží angažmá v Besiktasi Istanbul. Alespoň to tvrdí turecké fotbalové weby. Hráčův agent Jiří Müller však zatím překvapivou zprávu odmítá potvrdit. „Tomáš si vybírá mezi nabídkou Besiktase, Sevilly a Spartaku Moskva. Rozhodne se v pátek,“ říká.



Osmadvacetiletý stoper strávil v Besiktasi čtyři úspěšné sezony, jenže letos na jaře se s tureckým velkoklubem nedomluvil na nové smlouvě, a začal se poohlížet po novém angažmá. Velký zájem o jeho služby jevily anglické kluby Southampton a Fulham, španělské Valencie a Sevilla, i ruský Spartak.

Do hry se však nakonec nečekaně vrátil i Besiktas, v jehož vedení došlo k významným personálním změnám. A nová garnitura si zřejmě Sivoka cení víc než ta předešlá, takže podle tureckých fotbalových portálů v pátek dojde k prodloužení angažmá bývalého hráče Sparty či Udine v Istanbulu.

„Tomáš zatím ještě zvažuje nabídky Besiktase, Spartaku Moskva a Sevilly,“ říká hráčův agent Jiří Müller. „Ale je pravda, že v pátek by se mělo rozhodnout.“   

Radost Tomáše Sivoka po vstřelené brance
Radost Tomáše Sivoka po vstřelené brance



Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud