9. prosince 2013 • 16:10

Kozák by kvůli zlomenému malíčku mohl přijít o šlágr s United

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentační útočník Libor Kozák by kvůli zlomenému malíčku na noze mohl chybět Aston Ville v nedělním utkání anglické ligy s Manchesterem United. Čtyřiadvacetiletý fotbalista vynechal už nedělní duel s Fulhamem a není jisté, zda se stihne za týden uzdravit.



"Lékaři mi řekli, že kost dobře sroste za dva až tři týdny. Ale tím, že to je na místě, kde to není tak bolestivé, v pátek zkusím předzápasový trénink a uvidím, jak na tom budu," uvedl Kozák.

Minulou středu přispěl svým třetím gólem v sezoně k výhře Aston Villy 3:2 nad Southamptonem, ale krátce po svém zásahu musel vystřídat. Jeho start ve šlágru proti United je nejistý.

"Musíme počkat a uvidíme, jak na tom bude. Druhý den ani nemohl obout kopačku," řekl kouč aktuálně desátého týmu Premier League Paul Lambert. "Dělám všechno pro to, abych v neděli byl připravený," uvedl Kozák.

Osminásobný reprezentant po letním přestupu z Lazia Řím nastoupil za Aston Villu do 11 soutěžních duelů a zaznamenal tři ligové branky.

Libor Kozák se raduje z gólu do sítě Southamptonu
Libor Kozák se raduje z gólu do sítě Southamptonu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud