10. srpna 2016 • 13:17

Rajnoch jde hrát divizi za Motorlet. Konec v Olomouci mě pořád mrzí, říká

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První liga, FNL, nebo třetí nejvyšší soutěž, to už má Jan Rajnoch (34) za sebou. Po hořkém konci v Sigmě Olomouc, kde v minulé sezoně působil, se teď rozhodl vyzkoušet si divizi. Do svých služeb ho totiž zlákal pražský Motorlet. „Nikdy jsem divizi nehrál. Všude se kluby řídí heslem mládí vpřed, tak jsem se rozhodl na tu nabídku kývnout,“ prohlásil odchovanec Sparty.



Určitě to ještě nechtěl zabalit na profesionální scéně, hodlal spojit svou budoucnost se Sigmou Olomouc. Jenže klub z Hané na tohle neslyšel. Už během minulé sezony vyřadil obránce či defenzivního záložníka z kádru áčka a poslal jej jen do rezervy. Nakonec došlo k ukončení spolupráce. „Upřímně mě to mrzí, jak to dopadlo. Se Sigmou i se mnou,“ říká smutně.

Teď je smířený, že si fotbalově pohorší, je s tím smířený. „Čas letí, bude mi pětatřicet. Nabídky jsem nějaké měl, ale rozhodl jsem se pro Motorlet,“ vypráví.

Důvodů je prý víc. Třeba tím, že se chce usadit v Praze, tak mu vyhovuje přesun do hlavního města. Léta cestování jsou u konce. Nechce se ale věřit, že by jen tak píchl prstem do fotbalové mapy a ukázal zrovna na tým z Jinonic. „Trénuje tam kamarád Martin Poustka a taky pro klub pracuje Karel Ledvinka, kterého znám z působení ve Spartě,“ prozrazuje.

Z konce v Sigmě Olomouc byl smutný, teď mu ale z hlasu sálá energie. „Líbila se mi vize, že by Motorlet chtěl hrát na postup do třetí ligy. Přišlo mi to jako dobré. Divizi jsem nikdy nehrál, tak si jí vyzkouším. A nebylo by špatné ji hned vyhrát,“ usměje se.

S týmem už se týden připravuje a chystá se i na první mistrovský zápas. „Vypadá to tak, že pokud se vyřídí všechny formality, tak bych měl nastoupit,“ prohlašuje. V úvodním kole divize A se Motorlet představí v sobotu od 17 hodin na hřišti Malše Roudné.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud