27. listopadu 2015 • 09:07

Zanevřeli na oporu? Fanoušci Sparty vypískali Dočkala

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zhoršené výkony a nízká efektivita. To je v posledních týdnech záložník Sparty Bořek Dočkal. Fanoušci letenského klubu mu navíc v duelu Evropské ligy s Asterasem nijak nepomohli. Přestože Spartě pomohl k výhře, nemilosrdně ho vypískali!



Nečekaný moment nastal v 86. minutě. Bořek Dočkal za příznivého stavu pro Spartu střídal, ale domácí příznivci spustili místo potlesku hlasitý pískot. Ihned, jak na hřiště vběhl Dočkalův náhradník Mario Holek, neslo se Letnou „SuperMario, SuperMario“.

Dočkal přitom odehrál proti Asterasu dobrý zápas, připsal si asistenci na jediný gól zápasu, když z rohového kopu přesně našel Jakuba Brabce. Jaký tedy měli fanoušci ke své reakci důvod? Za poslední dobu se jich objevilo hned několik.

Dočkal šel hodně dolů ve své výkonnosti, pryč jsou jeho parádní góly z úvodu sezony. Na hřišti se často trápil a podle mnohých fanoušků neodevzdal maximum.

V týdnu pak probleskla kauza, kterou přinesl deník Blesk. Podle jeho zdroje, bývalého funkcionáře Sparty, se Dočkal dostal do střetu s trenérem Zdeňkem Ščasným. Navíc prý nosí hlavu moc nahoře a to se nelíbí ani některým spoluhráčům.

Generální ředitel Sparty Adam Kotalík to sice popřel s tím, že vztahy v kabině jsou naprosto standardní, ale fanoušci si asi myslí své. A většina z těch, kteří navštívili zápas Sparty a Asterasem, se postavila proti Dočkalovi.

Letenský klub přitom vidí odchovance Slavie jako svého lídra, který by měl klub nyní i v budoucnu táhnout. To potvrzují nejen Kotalíkova slova, ale hlavně to, že Dočkal nedávno podepsal ve Spartě novou pětiletou smlouvu s luxusním platem.

Nyní jde o to, zda fanoušci chtěli nejlépe placeného hráče Sparty pouze varovat, nebo půjde o dlouhodobější trend, což by bylo pro Dočkala jistě velmi nepříjemné.

Ščasný: Klobouk dolů před Váchou, hrál výborně
Video se připravuje ...

Vácha: Na možnost startu jsem se připravoval dva týdny
Video se připravuje ...

Hrdina Brabec: O postupu rozhodly body proti Schalke
Video se připravuje ...

Mareček: Krejčího červená? Asi se mu nechce na Kypr
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud