30. listopadu 2012 • 14:00

Řepka hodnotí trenéry: Cipro je frajer, Soukup má nějaký problém

Autor: kub, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle možná někoho překvapí! Trenér František Cipro známý silnými vazbami na Slavii se Tomáši Řepkovi během jeho působení v Českých Budějovicích hodně zamlouval. Hůř už známý bránce hodnotí jeho nástupce Miroslava Soukupa, se kterým se potkal v Dynamu jen krátce v závěru podzimu.



Před Řepkovým příchodem na jih Čech to přitom mezi vyhlášeným srdcařem z Letné a Ciprem hodně jiskřilo. „Byla tam mezi námi opravdu nenávist.“

Během budějovické zkušenosti názor změnil. „Teď na něj hrozně rád vzpomínám a vážím si ho jako trenéra a hlavně jako člověka, protože to je fakt úžasnej frajer,“ řekl Řepka v rozhovoru pro Sport magazín.

Ciprův přístup Řepka opravdu oslovil. „On uměl přijít, byla s ním na tréninku hrozná legrace. Pořád se vyptával, co jsme dělali, kde jsme byli, byl hrozně zvědavej. Vyprávěli jsme si příběhy, dokázal se zasmát i fórům na svůj účet,“ vybavil si společné.

Naopak Miroslava Soukupa, který nahradil odvolaného Cipra na začátku září, vidí Řepka jinak. Tvrdí o něm, že ho ani neměl čas poznat. „Tenhle trenér má evidentně nějaký vnitřní problém, je to zvláštní člověk. Poznal jsem spoustu trenérů, ale u tohoto nevím, do jaké kategorie bych ho zařadil. Možná trpí nějakým komplexem, který si vyléčil tím, že mě odstavil od mužstva. Nevím…“

Sám Řepka zatím v budoucnu neplánuje, že by se také vrhnul na trenérskou kariéru. Lákalo ho začít třeba u žáků. „Hodně jsem o tom přemýšlel. Ale pak jsem si uvědomil, že rok budu investovat do kluků, které mi pak zparchantí jiný trenér, takže by to nedávalo smysl,“ vysvětlil, proč takovou možnost zavrhnul.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud