2. ledna 2013 • 04:59

Řepka do Bohemians Praha? Měli bychom zájem, řekl šéf Kapr

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový bouřlivák Tomáš Řepka by mohl na jaře hrát druhou ligu v Praze. Zájem totiž o zkušeného stopera mají i druholigoví střížkovští Bohemians, kteří jsou momentálně na jedenácté příčce tabulky.



„Tomáš má stále smlouvu v Českých Budějovicích, pokud by to s nimi ale vyřešil, tak bychom zájem měli,“ prohlásil šéf pražského klubu Karel Kapr. Tomáš Řepka pak deníku Sport řekl, že s nikým z Bohemians Praha zatím nejednal.

Na seznamu zájemců o služby obránce, který na podzim oblékal dres Dynama České Budějovice v nejvyšší soutěži, se tak střížkovský klub přiřadil k druholigovému konkurentovi z Pardubic.

„Dokud si to všechno Tomáš nevyřeší s Dynamem, není tahle otázka na programu dne,“ řekl v úterý večer serveru iSport.cz Karel Kapr.

Jihočeský klub přitom už na konci listopadu minulého roku zveřejnil informaci, že s Řepkou nepočítá. „Nyní po odehrání posledního zápasu podzimu se vedení klubu dohodlo s Tomášem Řepkou, na ukončení spolupráce k 31. prosinci 2012,“ uvedlo Dynamo v tiskové zprávě pro média.

Zkušený stoper se proti tomu ohradil, ale tiskový mluvčí Dynama na vše reagoval slovy, že si klub stojí za svým a Řepka v Českých Budějovicích dohrál.

Spekulovalo se o tom, že by Řepka mohl chtít v rámci ukončení spolupráce finanční kompenzaci v řádech statisíců korun, to ale nikdo nepotvrdil.

"S nikým z Bohemians Praha jsem nejednal. Sám nevím, co bude. Moje smlouva v Českých Budějovicích podle mého platí. Na jejím ukončení jsme se měli dohodnout a k tomu nedošlo. Sejdeme se s právníkem a budeme jednat," řekl v úterý večer deníku Sport Řepka.

Nyní je tedy jasná jediná věc, pokud bude obránce nakonec opravdu volný, zájem o něj mají dva kluby z druhé ligy – Pardubice a Bohemians Praha.

Tomáš Řepka si zahrál v dresu Dynama České Budějovice i na Spartě. Na jaře ale bude nejspíš hrát jen druhou ligu. Zájem o něj mají Pardubice i Bohemians Praha.
Tomáš Řepka si zahrál v dresu Dynama České Budějovice i na Spartě. Na jaře ale bude nejspíš hrát jen druhou ligu. Zájem o něj mají Pardubice i Bohemians Praha.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud