Michal Koštuřík
16. ledna 2013 • 13:15

Jihlava zvažuje Vomáčku a zkouší moldavského reprezentanta

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do neděle chce mít Jihlava jasno, kdo nahradí v útoku Stanislava Tecla a zda pošle do Ostravy nabídku za stopera Benjamina Vomáčku. Příchod zkušeného zadáka je variantou v případě, že by se nechytil navrátilec Milan Kopic. Ten je však zdravý a v přípravě se jeví dobře.



„Momentálně je to ve fázi nula, protože zkoušíme jiné stopery a s dalším ještě jednáme. Na konci tohoto týdne se rozhodneme, zda dáme Baníku konkrétní nabídku za Vomáčkův přestup,“ informoval sportovní ředitel Josef Jinoch.

Jihlava nově testuje dva útočníky. Moldavský reprezentant Gheorghe Ovseannicov (27 let) nabízí zkušenosti z jedenácti zápasů za seniorský výběr své země (1 gól proti Lotyšsku), na podzim třikrát nastoupil v kvalifikaci MS.

„Už u nás byl. Máme o něm pozitivní zprávy a chceme se podívat, jestli se někam posunul,“ uvedl Jinoch. Také o jeho angažmá by mělo být jasno do neděle.

Dalším adeptem na místo v kádru je urostlý David Vaněček (21), který je hráčem Plzně a na podzim hostoval v Sokolově (5 branek).

„Uvidíme, jak si povede a zda již nazrál čas k tomu, aby se prosadil v Gambrinus lize, anebo pro něj ještě bude lepší nalézt pravidelné herní vytížení ve druhé lize,“ sdělil trenér František Komňacký.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud