30. dubna 2013 • 11:52

Třesk ve Slavii! Kouč Rada končí, nahradí ho Petrouš

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je to tady! Petr Rada neustál ve Slavii sérii špatných výsledků a tlak fanoušků a podle informací iSport.cz v klubu končí. Ve funkci trenéra ho do konce sezony nahradí Michal Petrouš, který tým vedl už po odchodu Karla Jarolíma. Asistentem trenéra bude Ivo Knoflíček. Slavia tuto informaci potvrdila na svých oficiálních internetových stránkách.



Informace serveru iSport.cz potvrdil web Slavie. Podle něj Petr Rada skončil ve Slavii po vzájemné dohodě s prezidentem klubu Alešem Řebíčkem.

„Po vzájemné dohodě jsme dospěli k závěru, že pro klub i pro hráče bude lepší, když se naše cesty rozejdou. Do Slavie jsem šel s dlouhodobější koncepcí, že budeme postupně do kádru zabudovávat mladší hráče, což pochopitelně ale není záležitost krátké doby,“ uvedl na webu Slavie Petr Rada.


„Slavia je klub s velkou tradicí, tlak na výsledky a umístění je zde obrovský. Očekávání fanoušků se nenaplnila, byli nespokojeni, což mělo negativní dopad i na hráče v kabině. Proto jsem se po dohodě s prezidentem klubu rozhodl, že pro uklidnění celé situace bude lepší, když u mužstva skončím. Slavii přeji samozřejmě do budoucna jen to nejlepší,“ uzavřel Petr Rada.

„Rád bych Petru Radovi poděkoval za profesionální práci, kterou ve Slavii odváděl. V jeho osobním i profesním životě mu přeji co nejvíce úspěchů,“ uvedl prezident klubu Aleš Řebíček.

U prvoligového týmu Slavie končí rovněž asistent trenéra Martin Poustka, jenž bude v klubu dál pracovat ve sportovním úseku.


Tým Slavie povede do konce sezony trenér slávistické juniorky Michal Petrouš spolu s bývalým reprezentantem Ivo Knoflíčkem, který u juniorky vykonával funkci asistenta trenéra. Nový realizační tým juniorky bude ustaven v nejbližších dnech.

„Po skončení soutěžního ročníku bude jmenován nový trenér A-mužstva, který si také vybere vlastní realizační tým,“ poznamenal sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Petr Rada působil ve Slavii v létě 2012 po trenérském angažmá v Teplicích, Liberci, Jablonci a také české reprezentaci. Na lavičce Slavie skončil s bilancí sedmi výher, devíti remíz a devíti porážek.

Ve Slavii skončil trenér Petr Rada
Ve Slavii skončil trenér Petr Rada

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud