19. září 2011 • 15:57

Slavia ulovila další posilu. Po letech se vrací obránce Latka!

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Martin Latka se po dvou a půl letech vrátí do pražské Slavie. S vedením klubu se již dohodl na podmínkách angažmá v Edenu a v nejbližší době by měl být jeho příchod do vršovického celku zpečetěn.



"S Martinem jsme na podmínkách jeho působení ve Slavii domluveni. Jeho příchod definitivně oznámíme, až bude po všech stránkách stoprocentně dotažený," řekl tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Slavia ulovila další posilu. Po letech se vrací obránce Latka!Foto Michal Beránek SPORT

Latka odešel ze Slavie v lednu roku 2009 do Panioniosu Atény, kde se v srpnu vyvázal ze smlouvy, protože mu řecký klub přestal vyplácet mzdy.

Po přestupu do Slavie ale Latka ještě nějakou dobu nebude moci hrát zápasy. Podrobil se totiž blíže nespecifikovanému chirurgickému zákroku a teprve před necelými dvěma týdny zahájil v pražském celku individuální přípravu pod vedením kondičního trenéra Jana Netschera.

Šestadvacetiletý Latka je odchovancem Českých Budějovic, odkud do Slavie přišel v roce 2003. S pražským celkem oslavil v roce 2008 titul, k následnému mistrovskému primátu přispěl svými výkony v podzimní části před odchodem do Řecka. Ve slávistickém dresu si zahrál také Ligu mistrů.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud