27. ledna 2014 • 15:57

Fenin měl zavolat do Znojma, ale neozval se. Padne jeho přestup?

Autor: koš, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Angažmá slávistického útočníka Martina Fenina ve Znojmě takřka jistě padá. Trenéru Kalvodovi slíbil, že zavolá a domluví se na dalším postupu. Jenže pohaslý supertalent se neozval. Zapomněl snad na to?



1916900:gallery:true:true"Martin Fenin slíbil, že v neděli zavolá, ale neozval se," informoval iSport.cz včera vpodvečer trenér Leoš Kalvoda, jenž tak má víceméně uzavřený kádr. "Myslím, že z toho nic nebude," dodal.

V pondělí odpoledne neměl další konkrétní informace, přitom nedokázal vyloučit, že se Fenin nakonec do přípravy nováčka zapojí a absolvuje s ním i soustředění.

"Očekávám, co bude dál," řekl ČTK Kalvoda. Feninovi už sdělil podmínky spolupráce. "S tím, že my pomůžeme jemu k rozehrání se. A on by pomohl nám. Máme jen jednoho útočníka Vašíčka a hledáme k němu dalšího," uvedl kouč.

Fenin zatím dál zůstává hráčem Slavie, kde před několika týdny odmítl přistoupit na rozvázání kontraktu a nadále pobírá základní plat 150 tisíc korun měsíčně. To mohl být jeden z důvodů, proč se do Znojma nehrne, na jihu Moravy mu mohli nabídnout maximálně 50 tisíc.

"Z finančního stránky mám obavy. Fenin je asi zvyklý na jiné peníze, než jsme schopní mu dát my," říkal Kalvoda už minulý týden.

Útok Znojma vyztuží alespoň slovenský útočník Peter Gál-Anderzly z Košic, na návrat jeho krajana Patrika Hrošovského z Plzně si ale kouč nejspíš musí nechat zajít chuť. Šikovný záložník trenéra Dušana Uhrina v přípravě zaujal.

Stejně tak zůstává v Olomouci Radim Nepožitek, který na podzim v týmu nováčka rovněž hostoval.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud