14. února 2014 • 16:30

Rabušic? Máme v Liberci lepšího, prohlásil Nezmar. Pak svá slova zlehčil

Autor: Robert Neumann
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Shodli jsme se s trenéry, že jsme možná našli kvalitnějšího útočníka, než byl Rabušic.“ Tuto větu pustil do médií sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar po lednovém odchodu reprezentačního útočníka Michaela Rabušice do Verony, v době, kdy se Liberec dohodl s ruským kanonýrem Jevgenijem Budnikem.



Když si ji Rabušic přečetl, vzal telefon a vytočil Nezmarovo číslo. „Byl trošku uražený, samozřejmě to ale bylo všechno z legrace,“ říká Nezmar, který v Budnikovi vidí opravdu velký potenciál. A naději, že Rabušice plně nahradí. Ale…

„Je důležité vědět, že máme kvalitního útočníka Budnika. To však automaticky neznamená, že jeho přínos bude vyšší. Rambo (Rabušic) má obrovské srdce, hodně pracoval, běhal, mužstvo to potřebovalo, i díky tomu to klapalo. Teď musíme naučit stejnou práci Budnika, a věřit, že navíc využije schopnosti uplatnit se v šestnáctce,“ podotýká Nezmar.

Příchod Budnika se ovšem udál ještě pár dnů předtím, než Rabušic oznámil klubu, že odchází do Itálie. Alternativu na hrot potřeboval Slovan tak jako tak. Nyní mu zbyl zase jediný, proto se snaží získat Nizozemce s ghanskými kořeny Kevina Luckassena.

Dvacetiletý hráč absolvoval soustředění v Portugalsku, trenéra Jaroslava Šilhavého zaujal. Záleží jen, zda Slovan najde společnou řeč se skotským Ross County, kterému hráč patří. „Pořád se nevzdáváme naděje, že ho získáme,“ vyhlašuje Nezmar. Jasno má být v nejbližších dnech.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud