26. července 2011 • 20:48

Váchu chce Freiburg. Přestup do Francie padl

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Francie ne, východněji možná ano! Liberecký záložník Lukáš Vácha nebude pravděpodobně oblékat dres francouzského Evianu Gaillard, který českého hráče testoval. Ve hře však zůstává nabídka z Německa a Nizozemí.



„Zatím to vypadá, že Evian padnul, protože získal hráče zadarmo. Za mě chtěl Liberec nějakou přestupovou částku, kterou francouzský tým neakceptoval,“ vysvětlil český reprezentant, o kterého měl enormní zájem nováček Ligue 1.
„O Lukáše zájem byl, ale podle mých informací místo, na které s ním počítali, obsadili někým jiným,“ uvedl ředitel Liberce Libor Kleibl.

Přesto zatím není jisté, zda šikovný středopolař ve Slovanu zůstane. „Ještě mám dvě nabídky z Německa a Holandska. Jde o týmy ze středu tabulky, ale jmenovat je nebudu, nechtěl bych to zakřiknout,“ sdělil Vácha. Podle informací Sportu je bundesligovým týmem Freiburg, který v minulé sezoně skončil na devátém místě.

„Ovšem nechci říkat, že pokud to nevyjde, byl bych zklamaný. V Liberci se mi líbí, mám zde ještě tři roky smlouvu a jsem zde spokojený. Absolvoval jsem s Libercem soustředění, trénuji a kouč mi řekl, že pokud odejdu, bude to pro něj citelná ztráta. Zatím zůstávám,“ uzavřel talentovaný fotbalista, jenž v úterý nechyběl pod Ještědem na týmovém focení. Jisté je tedy zatím jedno: Na plakátu Liberce chybět nebude určitě.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud