12. května 2015 • 15:02

Žádné přehnané ceny. Na EURO 2016 se dostanete i za 700 korun

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chystáte se příští rok na fotbalové EURO? Pořadatelé dnes zveřejnili ceny lístků. A nejsou za přehnané peníze. Nejlevnější vstupenky vyjdou na 25 eur (zhruba 685 korun). Nejdražší lístek na finále šampionátu ve Francii bude stát 895 eur (zhruba 24 tisíc korun). Parta okolo trenéra Pavla Vrby je na nejlepší cestě dosáhnout na postup. Pojedete naši reprezentaci podpořit?



"Nastavili jsme je tak, aby na stadiony mohli dorazit fanoušci ze všech společenských vrstev," citovala agentura AP Jacquesa Lamberta, předsedu organizační komise Eura, na kterém bude poprvé v historii místo dosavadních 16 hrát 24 reprezentačních týmů.

V první etapě mezi 10. červnem a 10. červencem půjde do prodeje milion lístků. Dalších 800 tisíc pak bude uvolněno po prosincovém rozlosování turnaje fanouškům kvalifikovaných celků. Pokud zájem o jednotlivá utkání převýší kapacitu stadionů, budou se žádosti o vstupenky losovat.

Mistrovství se ve Francii uskuteční příští rok v létě a k účasti má nakročeno i česká reprezentace, pro kterou by to byla šestá účast v řadě. Výběru Pavla Vrby v polovině kvalifikace patří ve skupině A první místo s šestibodovým náskokem před třetí barážovou příčkou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud