7. října 2016 • 13:00

Bizarní útěk! Valencia předstíral zranění, naháněla ho policie

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ekvádorský fotbalista Enner Valencia během zápasu kvalifikace mistrovství světa s Chile dvakrát utekl policistům, kteří se reprezentačního útočníka snažili zadržet kvůli nezaplaceným alimentům. Poprvé jim unikl u týmového autobusu a pak i na hřišti, z něhož se nechal odvézt sanitkou kvůli údajným zdravotním problémům.



Absurdní scéna se odehrála v závěru čtvrtečního kvalifikačního souboje s Chile (3:0) na stadionu v Quitu. Poté, co před utkáním Valencia utekl z týmového autobusu s pomocí spoluhráčů, na hřišti vymyslel šestadvacetiletý reprezentant další lest.

Deset minut před koncem zřejmě předstíral nevolnost, nechal se ošetřit, nasadit kyslíkovou masku a golfový vozík ho odvezl do sanitky a pak do nemocnice. Zhruba deset policistů za vozíkem běželo.

VIDEO: Policité honí vozík, který odváží Valenciu ze hřiště

Podle agentury Reuters dluží fotbalista své bývalé ženě, s níž má pětiletou dceru, 17.000 dolarů (413.000 korun). "Je politováníhodné, že někteří policisté nespolupracovali při jeho zadržení, na které byl vydán soudní příkaz," řekl právník hráčovy bývalé ženy Paul Marín.

Ekvádorská média uvedla, že po zápase Valencia strávil noc s ostatními na týmovém hotelu a jeho advokát mezitím situaci vyřešil. Svými úniky útočník West Hamu, který od srpna hostuje v Evertonu, dostál přezdívce Superman.

Enner Valencia ještě předtím, než se nechal odvézt na vozítku a předstíral zranění, aby unikl policii
Enner Valencia ještě předtím, než se nechal odvézt na vozítku a předstíral zranění, aby unikl policii

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud